MONSTRUOZNA IZJAVA IMAMA IZ PLAVA: "Danka - Danak u krvi baštinjenja genocidne ideologije"!

V.K.

07. 04. 2024. u 21:53

DOK je ne samo Srbija, već ceo region, strepeo nad sudbinom nestale Danke Ilić, dok su susedne države nudile pomoć u potrazi za dvogodišnjom nestalom devojčicom iz Bora, dok je njena smrt sve rasplakala - ima i onih koji su bez imalo pijeteta prema nedužnom malom životu uzetom zlom i bezumljem to iskoristili za promociju politike.

МОНСТРУОЗНА ИЗЈАВА ИМАМА ИЗ ПЛАВА: Данка - Данак у крви баштињења геноцидне идеологије!

Foto: Društvene mreže

Imam iz Plava Sead Jasavić ostavio je, ne samo vernike, već obične ljude zatečene i šokirane dozom mržnje i bezosećajnosti koju je pokazao objavom na Fejsbuku.

Onaj koji bi trebalo da, u duhu vere, širi poruke mira, svirepu smrt nedužnog deteta koje je trebalo 6. maja da napuni dve godine prokomentarisao je sa monstruoznom rečenicom:

"Danka – Danak u krvi baštinjenja genocidne ideologije."

Kada je u komentarima naišao na negodovanje zbog svog stava, imam je nastavio elaboraciju „zašto nam se ovo dešava“ i rekao da će to biti tako dok god deca u školama uče "Gorski vijenac". Zatim jr poručio jednoj od komentatorki svog statusa da „nisu ovo nacionalne teme – već je u pitanju refleksija kompletnog ponašanja državnog sistema Srbije – koji ne sankcioniše već skriva zločince i ne priznaje svoje zločine – i ne ulazi u nacionalnu fazu katarze!

Nažalost, ništa manje šokantni nisu komentari i njegovih sledbenika.Tragedija koja je, činilo se, ujedinila region, pobornicima širenja neistina samo je poslužila za bezočno širenje laži.

BONUS VIDEO - MEŠTANIN ZLOTA U NEVERICI: Poznavao osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima