OD EIB ZA OBRAZOVANJE 11 MILIONA: Ulaganje u prosfetu u CG

I. D. S.

23. 02. 2024. u 09:06

EVROPSKA investiciona banka uskoro otvara kancelariju u Podgorici, a tokom boravka u Crnoj Gori potpisivali su i Ugovor o donaciji 11 miliona evra vrednog granta Evropske unije za oblast obrazovanja.

ОД ЕИБ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ 11 МИЛИОНА: Улагање у просфету у ЦГ

gov.me

- To je izraz poverenja u institucije i mera posvećenosti razvoju Crne Gore - poručili su iz Evropske investicione banke.

Premijer Milojko Spajić je, kako je saopšteno, izrazio zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora sa Ministarstvom prosvete, nauke i inovacija i istakao da će grant od 11 miliona dati snažan impuls modernizaciji i opremanju 13 obrazovnih ustanova širom Crne Gore.

- Ulaganje u prosvetu je investicija za budućnost. Drago nam je što se Evropska unija još jednom potvrđuje kao naš partner na tom putu - kazao je Spajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!