UHAPŠEN PETI OSUMNJIČENI ZA NASILNIČKO PONAŠANJE: Dva brata u grupi huligana koji su u Baru povredili mlade sportiste iz Sarajeva

B. DABIĆ

17. 04. 2023. u 10:51

DANAS u podne dežurnom tužiocu Osnovnog državnog tužilaštva Bar će biti priveden Baranin Božidar Kaluđerović (18), osumnjičen za krivično delo nasilničko ponašanje. On je peti mladić iz Bara, a osumnjičeni su da su dvojici sportista iz Sarajeva naneli povrede. Njegov mlađi brat je identifikovan juče zajedno sa još trojicom maloletnih huligana.

УХАПШЕН ПЕТИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА НАСИЛНИЧКО ПОНАШАЊЕ: Два брата у групи хулигана који су у Бару повредили младе спортисте из Сарајева

Foto: B.DABIĆ

Dan nakon nemilog incidenta koji se dogodio u subou veče u naselju Šušanj, barska policija uhapsila je Božidara Kaluđerovića (18) iz Bara, koji je osumnjičen da je bio u grupi mladića koji su naneli povrede dvojici maloletnih atletičara iz Sarajeva.

 Kaluđerovića je barska policija identifikovala kao petog nasilnika iz grupe koja je pretukla  dvojicu atletičara iz Sarajeva.

Grupa od pet huligana u barskom naselju Šušanj  napali su dvojicu mladih sportista AK Sarajevo, koji su u Crnu Goru stigli na sportske pripreme. Incident se dogodio ispred mini marketa. Četvorica osumnjičenih su maloletnici, dva maloletnika stara 15 i dva maloletnika stara 17 godina, svi iz Bara.

Protiv njih će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

Povređeni maloletnici su upućeni u Hitnu medicinsku pomoć Bar radi ukazivanja lekarske pomoći, nakon čega u  Opštu Bolnicu Bar. Četrnaestogodišnjem sportisti su  konstatovane teške telesne  povreda u vidu preloma nosa i vilične kosti, te je transportovan u Klinički centar Crne Gore na dalju hospitalizaciju, naveli  su u saopštenju Uprave policije. On je juče transportovan u Sarajevo gde će biti operisan.

Sedamnaestogodišnji atletičar je zadobio lakše telesne povrde. Atletičari iz Sarajeva su na višednevnim pripremama u Baru.

Huligani su koristili metalne šipke. Nasilnici su i ranije evidentirani kao počinioci krivičnih dela.

Incident su osudili čelnici Crne Gore, Bara uz izvinjenje sportistima, njihovim porodicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU ROLAN GAROSA: Evo zbog koga je Janik Siner stvarno ostavio devojku (FOTO)