NASILJE U PORODICI: Čekićem bratu naneo povrede u predelu glave

B. DABIĆ

02. 03. 2023. u 09:05

Motiv fizičkog obračuna u porodici Zanković za sada nije poznat.

НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ: Чекићем брату нанео повреде у пределу главе

Foto:Ilustracija

Ivan Zanković iz Sutomora našao se iza rešetaka nakon što je  gumenim čekićem  rođenom bratu naneo povrede u predelu glave. Prema saznanjima Novosti Zanković će danas biti priveden sudiji za istrage u Osnovnom sudu Bar

Zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici Ivanu  Zankoviću  je određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata.  Braća Zankovići žive u istoj kući, u zasebnim etažama.  U  porodičnoj kući Zankovića u Sutomoru, nakon kraćeg verbanog konflikta došlo do fizičkog obračuna među braćom, u kome je povrede zadobio  Marko Zanković.

 Ivan Zanković  je navodno bratu nanio lake telesne povrede nakon što ga je gumenim čekićem udario u predelu glave.

PR Osnovnog državnog tužilaštva Bar tužilac Radovan Đurišić potvrdio je da je Zanković  saslušan u tužilaštvu i njemu je određeno zadržavanje do 72 sata zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. On je pred tužiocem priznao krivično delo.

Porodica Zankovića su starosedeoci u Sutomoru. Pokojni Petar Zanković iz Sutomora dobitnik je  prestižne nagrade koju dođeljuje država Izrael onima koji su od sigurne smrti spasili pripadnike jevrejskog naroda. Petar Zanković je  jedini nosilac te nagrade u Crnoj Gori. Za Marka sugrađani imaju reči hvale.

Ivan Zanković je javnosti poznat kao incidentna ličnost,i  aktivista nevladinog sektora. On je kao  predstavnik  NVO sektora     2015.godine bio akter  u incidentu u Skupštini Opštine Bar. Tokom sjednice Skupštine opštin Bar  2015.godine intervenisala je policija u skupštinskom holu zbog sukoba između odbornika D.D. (DF) i  Zankovića. Zbog incidenta Zanković je udaljen sa sjednice loklanog parlamenta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)