POLICAJCI NA TROTINETIMA: Za čuvare reda na Kalemegdanu, opština Stari grad nabavlja dodatnu opremu

B.B.

10. 01. 2024. u 15:05

POLICAJCI koji čuvaju javni red i brinu o bezbednosti na prostoru Beogradske tvrđave uskoro će od opštine dobiti i električne trotinete, najavio je Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad, prilikom uričivanja priznanja najboljim pripadnicima MUP-a.

ПОЛИЦАЈЦИ НА ТРОТИНЕТИМА: За чуваре реда на Калемегдану, општина Стари град набавља додатну опрему

Foto: Opština Stari grad

Tradicionalne nagrade opštine "Policajac godine" dobilo je 19 najistaknutijih policajaca za rezultate postignute u izvršavanju bezbednosnih zadataka i pružanju značajnog doprinosa očuvanju javnog reda i mira, imovine i bezbednosti građana na ovoj opštini.

- Poznato je koliko je važan posao koji radite, kakve opasnosti i rizike nosi. Naša opština to prepoznaje i poštuje. Opštinski Savet za bezbednost, u čijem radu učestvuje načelnik Radenko Resanović, kroz saradnju sa vama i sistemski pristupom, radi na prevenciji u oblasti bezbednosti. Kroz zajedničku saradnju možemo da uradimo mnogo više i ostvarimo značajnije rezultate u pogledu bezbednosti svih naših sugrađana, kao i na očuvanju imovine, javnog reda i mira.

Svečanom uručenju zahvalnica prisustvovali su načelnik Policijske stanice "Stari grad", potpukovnik Radenko Resanović i zamenica načelnika Uprave GO Stari grad Nataša Gavrilović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku