UREĐENE ULICE ŠIROM MLADENOVCA Putari bili vredni u prigradskoj opštini

S.V.

19. 08. 2023. u 19:55

ULICA Nikole Pašića u mladenovačkom naselju Granice kompletno je rekonstruisana u dužini od tri kilometra. Takođe, proširen je kolovoz i izgrađen novi trotoar čime je rešen problem bezbednosti saobraćaja.

УРЕЂЕНЕ УЛИЦЕ ШИРОМ МЛАДЕНОВЦА Путари били вредни у приградској општини

GO MLADENOVAC

 

Osim radova na asfaltiranju lokalnih puteva u prigradskim i seoskim mesnim zajednicama, na teritoriji opštine Mladenovac tokom proleća i leta uređene su i kompletno rekonstruisane dve važne i izuzetno frekventne ulice Janka Katića, popularni Bulevar i deo obilaznice u Ulici braće Badžak.

GO MLADENOVAC

 

- Nastavljamo sa radovima kako bismo Mladenovac iz dana u dan modernizovali i razvijali. Izgradili smo veliki broj trotoara i pešačkih staza u centru grada i prigradskim mesnim zajednicama - rekao je predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić. - Gradimo i rekonstruišemo objekte mesnih zajednica, vodovodnu mrežu, rekonnstruišemo saobraćajnice... Izgradili smo šest dečijih igrališta i nastavljamo dalje dok svaka mesna zajednica u Mladenovcu ne dobije ovakav prostor za igru i zabavu najmlađih. Rešavamo višedecenijske probleme, odgovorno i posvećeno, za bolji život svih Mladenovčana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)