SVI SRBI ĆE BITI UJEDINJENI! Republika Srpska uz predsednika Vučića 23. maja

Novosti online

15. 05. 2024. u 10:55

REPUBLIKA Srpska će biti uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića 23. maja i mi ćemo imati zasedanje Skupštine u to vreme. Svi Srbi će biti ujedinjeni!

СВИ СРБИ ЋЕ БИТИ УЈЕДИЊЕНИ! Република Српска уз председника Вучића 23. маја

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ovo je rekao predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, govoreći o predstojećoj sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

- U istoriji nije zabeleženo da malobrojnija zemlja postigne da na njenoj strani bude dve trećine čovečanstva i da se dva puta odlaže glasanje u UN na predlog najrazvijenijih zemalja sveta - Velike Britanije, Nemačke, SAD, koje preko NATO-a, Svetske banke i MMF-a ne mogu da privole više od 50 ljudi, kojima inače komanduju, da budu na njihovoj strani u jednoj trik geopolitičkoj rezoluciji koja banalizuje termine poput genocida i Holokausta - navodi on.

Foto D. Gavrić

Podsetimo, predsednik Vučić predvodiće delegaciju Srbije na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se razmatrati rezolucija o Srebrenici, a koja je zakazana za 23. maj, u 16 časova.

Diplomatska borba predsednika Vučića traje nedeljama unazad, a na dan kada će šef države voditi najtežu borbu do sada ceo srpski narod biće uz njega.

Sve diplomatske aktivnosti predsednika Vučića dovele su do toga da se termin održavanja Sednice više puta pomera, što je veliki uspeh i pobeda jedne male zemlje, a čiji je predsednik pokazao da je izuzetno hrabra i velikog srca, kao i to da je spremna da izbori da se njen glas poštuje i čuje svuda u svetu. Više o tome čitajte klikom OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)