"ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

Novosti online

28. 04. 2024. u 19:35

Crvena zvezda nije uspela da nastavi niz pobeda u prvenstvu Srbije, ali njen trener nije nezadovoljan

ИСТИНА ЈЕ...  Реакција Владана Милојевића након ремија на мечу Војводина - Звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, u zanimljivoj utakmici u Novom Sadu, Vojvodina i Crvena zvezda su podelili plen,  a potom je Vladan Milojević stao pred kameru TV Arena sport.


Upitan koliko je na igru njegovog tima (četiri šuta manje od Vojvodininih 10, zrelije šanse Novosađana) uticala činjenica da su šampioni Srbije odigrali dva uzastopna derbija, klimnuo je glavom:

- Istina da smo energetski malo prazni, ali danas smo malo hteli da probamo... biće to i praksa i ubuduće: da dajemo šansu mlađima. Ovo su utakmice na kojima oni treba da osete, da vide ... i, sa te strane, meni je jako drago. A sama utakmica... okej! - kratko je rekao Vladan Milojević, pa otišao u svlačionicu stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu.

 

Njegov kolega Božidar Bandović je bio, takođe, zadovoljan:

- Kao prvo, igrali smo dobro. Moji igrači zaslužuju sve čestitke. Posebno u drugom poluvremenu mi smo imali čistije šanse, mada je i Zvezda imala svoje. Odigrali smo odličnu utakmicu. U situaciji u kojoj smo, svaki bod je značajan - rekao je trener Vojvodine.

BONUS VIDEO: "Delije" imale poruku za Rusiju na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!