OSAKA JOJ UKRALA TRENERA: Kineskinja je počistila sa terena

Novosti online

13. 05. 2024. u 13:45

Kineska teniserka Ćinven Dženg plasirala se u svoje četvrto četvrtfinale u karijeri na turnirima iz VTA 1000 kategorije. Uspeh je još slađi, pošto je savladala Naomi Osaku rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:4.

ОСАКА ЈОЈ УКРАЛА ТРЕНЕРА: Кинескиња је почистила са терена

Foto: Profimedia

Počelo je sa dva uzastopna brejka, ali posle toga smo mogli samo da vidimo dominaciju Kineskinje, kojoj je to bio jedan od najboljih mečeva u karijeri još od plasmana u finale Australijan opena.

Ova pobeda je sada još slađa, zbog trenera Vima Fiseta, koji je trenirao Dženg, a onda odabrao da se vrati Osaki kada se Japanka vratila aktivnom igranju posle porođaja.

- Tokom Ju-Es opena sam znala da je kontaktirao sa Osakinim timom. Odmah posle tog meča mi je rekao da ne oseća vezu sa mnom, a to mi nikada ranije nije rekao. Neposredno posle poraza, to mi je saopštio. Osećala sam se jako čudno - rekla je između ostalog Dženg prošle godine.

Foto: Profimedia

Dženg ima 21 godinu, a u borbi za polufinale igraće sa boljom iz okršaja Koko Gof – Paula Badosa.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)