BOMBA U SPLITU! Hajduk dovodi trenera iz Srbije

Novosti online

16. 04. 2024. u 14:12

DžABA i Ivan Perišič, Nikola Kalinić, Josip Brekalo... Dinamo je i dalje gigant za Hajduk, pa čak i Rijeka. Split će i dalje patiti za titulom, a u novi pokušaj će krenuti sa trenerom koji dolazi iz srpske Superlige.

БОМБА У СПЛИТУ! Хајдук доводи тренера из Србије

foto arhiva VN

Reč je o Feđi Dudiću. Neverovatnu vest donose bosanski mediji. Čelnicima Hajduka ponuđen je Dudić, trener Radničkog 1923 iz Kragujevca, kluba koji je postao hit u prvenstvu Srbije.

Dudić je bio pun pogodak sportskog direktora Kragujevčana Slavka Perovića. Za kratko vreme stručnjak iz Sarajeva sklopio je kockice u Radničkom 1923 i stvorio kompaktnu i moćnu ekipu. Regularni deo sezone klub iz Kragujevca završio je na petom mestu, sa izraženim ambicijama da se u plej-ofu domogne mesta koje vodi u Evropu.

Printskrin/Sport centar/Jutjub

 

Tu se ne završavaju ambicije Radničkog 1923. Klub želi do prvog trofeja u svojoj dugoj istoriji, a plan je da se osvoji Kup Srbije. Kragujevčani u polufinalu dočekuju Vojvodinu na svom stadionu "Čika Dača", a ako prođu, u finalu bi igrali protiv boljeg iz meča Crvena zvezda - Partizan.

Veliko je pitanje kako će uprava kluba u Kragujevcu reagovati, ako na kraju sezone, bez obzira na to kako ona bude bila završena, Feđa Dudić odluči da napusti srce Srbije, Šumadiju. Navodno, pored Hajduka postoje i ponude iz Saudijske Arabije...

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave