KAKVI GOROSTASI: Ovo se ne viđa svaki dan - Bundeve iz Mađarske ponovo dolaze u Kikindu (FOTO)

R. Š.

15. 09. 2023. u 16:44

PČELAR iz Mađarske Tibor Kokai, iz mesta Tapiosentmarton, ponovo će sutra ( u subotu) učestvovati na takmičenju u proizvodnji najtežih i najdužih bundeva na manifestaciji 38.„Dani ludaje“ u Kikindi.

КАКВИ ГОРОСТАСИ: Ово се не виђа сваки дан - Бундеве из Мађарске поново долазе у Кикинду (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

On je već krenuo ka Srbiji i u Kikindu dovozi dve velike i teške bundeve, tako da će biti velika konkurencija svim ostalim učesnicima. On je dve prethodne godine bio pobednik u kategoriji najtežih tikava i oba puta je pomerao granicu.

Pre godinu dana prevazišao je i sebe i sve ostale takmičare, jer je postavio rekord manifestacije, pošto je njegova bundeva bila teška čak 716, 5 kilograma.

Ako sutra pobedi, Kokai će biti trostruki uzastopni šampion kikindskih „Dana ludaje“, koji se ove godine održavaju 38. put i traju od četvrtka, 14. do nedelje 17. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove