VUČEVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU POGINULOG ZASTAVNIKA: Oprostio se potresnim rečima od Mijodraga Toškovića (FOTO)

Novosti online

16. 04. 2024. u 13:47

MINISTAR odbrane Srbije Miloš Vučević objavio je na svom Instagram profilu fotografiju zastavnika Mijodraga Toškovića koji je juče poginuo prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

ВУЧЕВИЋ ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ ПОГИНУЛОГ ЗАСТАВНИКА: Опростио се потресним речима од Мијодрага Тошковића (ФОТО)

Foto: Instagram/milosvucevic

- Teško je pronaći reči utehe kada se opraštate od dragih ljudi. Najteže je pronaći ih kada se opraštate od junaka. A Mijodrag Tošković je bio upravo to. Junak. Jedan od onih na čijim plećima počiva srpska vojska, srpska država. Hrabar, odmeren, skroman. Ideal srpskog vojnika. Jedan od onih zahvaljujući kojima naši stari spavaju mirno, deca se igraju bezbrižno, a žene rade spokojno - napisao je Vučević.

Mijodraže, hvala ti na svemu. Mnogo ćeš nam nedostajati. Dao si najviše što si mogao za svoju otadžbinu. Nikada ti to nećemo zaboraviti. Mnogo ćeš nedostajati tvojoj porodici, tvojim saborcima i celoj Srbiji. Najdublje saučešće u bolu izražavam porodici Tošković. Večna ti slava, Mijodraže! Bog da ti dušu prosti! - napisao je Vučević.

Podsetimo, ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?