KAD JE TEŠKO, ŠEJ! Sjajni Kanađanin vratio Oklahomu u seriju, a sada planira da donese prednost Tanderima

V.M.

15. 05. 2024. u 12:05

NAŠ večerašnji izbor je sjajni organizator igre Oklahome Šej Gildžis-Aleksander čija ekipa dočekuje Dalas u petoj utakmici polufinala Zapadne konferencije (3.30).

КАД ЈЕ ТЕШКО, ШЕЈ! Сјајни Канађанин вратио Оклахому у серију, а сада планира да донесе предност Тандерима

Foto Profimedia

Nakon uvodne pobede Oklahome, Dalas je uzvratio sa dva vezana trijumfa, ali Tanderi su u četvrtoj utakmici vratili brejk (100:96), a najzaslužniji za to bio je upravo Gildžis-Aleksander

Ponovo je pružio sjajnu partiju, pogađao je kada je to bilo najbitnije, a na kraju je meč završio sa 34 poena uz odlične procente šuta (14/27 iz igre, 6/6 slobodna bacanja).

Maestralni Kanađanin je na taj način pomogao Oklahomi da izjednači seriju i njegova ekipa će večeras imati sjajnu priliku da povede pred svojim navijačima u ''Pejkom centru''.

Šej je namestio ruku u ovoj seriji, odlično ga služi šut sa poludsistance u kojem je verovatno najbolji u čitavoj ligi, a uz to u izuzetno visokom procentu pogađa i sa linije penala.

To se vidi i po broju ubačenih poena, jer je na minula tri duela redom ubacivao 33, 31 i 34 poena, a verovatno bi i na prvom susretu prebacio 30 da Oklahoma nije ubedljivo (117:95) slavila, pa je bilo dovoljno njegovih 29.

Večerašnji meč je izuzetno bitan i očekujemo da Gildžis-Aleksander ponovo vodi glavnu reč u svom timu i pruži novu sjajnu partiju.

NAŠ TIP: Šej Gildžis-Aleksander +32,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!