ORGANIZATORI ODLUČILI, ALI... Evo kada Novak Đoković igra!

Novosti online

21. 05. 2024. u 17:15

Novak Đoković je danas saznao i da mu Endi Marej neće biti prvi rival na turniru ATP Ženeva open, a saznao je i kada će na teren.

ОРГАНИЗАТОРИ ОДЛУЧИЛИ, АЛИ... Ево када Новак Ђоковић игра!

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Podsetimo, Endi Marej  je, kao 75. na ATP listi, izgubio od 85. tenisera sveta, Janika Hanfmana iz Nemačke - konačan rezultat glasio je 7:5, 6:2, a nedugo po završetku tog meča organizatori su saopštili sledeće:

Meč Đoković - Hanfman igra se u sredu, 22. maja, ne pre 18 časova.

Kiša je umela da ove sedmice pravi probleme čelnicima turnira i akterima (Marej i Hanfman su svoj meč počeli u ponedeljak, završili ga u utorak), pa je pitanje da li će Nole baš na teren u šest popodne. Program, naime, počinje u 11.30, a redom igraju Baez - Karbaljes Baena, potom Fric - Mikelsen, pa Ofner - Rud, te Nole i njegov rival iz Nemačke.

Iako je 36-godišnji Nole, kao jedan od najiskusnijih u "belom sportu", samo četiri godine stariji od Nemca, interesantno - nikada protiv njega nije igrao. Hanfman je imao daleko, daleko manje mečeva u profesionalnoj karijeri, svega 133 do ovog turnira, a Nole je u Ženevu stigao sa učinkom od čak 1.099 pobeda i 218 poraza.

 

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića