NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

ELIMINISANA I NATALIJA: Loš početak naših dama prvog dana kvalifikacija na Rolan Garosu

Posle Dejane Radanović (236. VTA), koja u prvom meču u kvalifikacijama za ovogodišnji Rolan Garos nije uspela da preskoči prvu prepreku u vidu Turkinje Zejnep Somez (157. VTA), rezultatom 6:3, 6:2 poražena je i druga naša dama koja je nastupila u ponedeljak, Natalija Stevanović (183. VTA).

ЕЛИМИНИСАНА И НАТАЛИЈА: Лош почетак наших дама првог дана квалификација на Ролан Гаросу

Foto: Goran Čvorović

Od Stevanovićeve je daleko bolja bila Argentinka Juija Rijera (2. nosilac, 93. VTA), rezultatom 6:0, 6:2. Uspela je naša igračica da bude ravnopravna samo na početku 2. seta.

Od naših tenisera danas u 1. kolu kvalifikacija nastupaju još Filip Krajinović (761. ATP) protiv Amerikanca Martina Dama (179. ATP) u meču odmah posle Natalije Stevanović na istom terenu broj 8 i Hamad Međedović (134. ATP) protiv Francuza Like Puja (165. ATP).

Imajući u vidu da je Međedovićev protivnik bio 15. igrač sveta, kao i činjenicu da se meč igra na velikom stadionu "Sizan Langlan", kao poslednji u danu, biće to pravi spektakl za ljubitelje tenisa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)