OVO NIKO NIJE URADIO ĐOKOVIĆU! Novakov dželat šokirao Rim, a samo nekoliko dana ranije odbio Srbina za put u Crnu Goru

Novosti online

16. 05. 2024. u 08:09

ČUDA čini u Rimu! Ceo svet priča o Alehandru Tabilu, senzacionalnom polufinalisti Rima, koji je na svom putu uništio i Novaka Đokovića.

ОВО НИКО НИЈЕ УРАДИО ЂОКОВИЋУ! Новаков џелат шокирао Рим, а само неколико дана раније одбио Србина за пут у Црну Гору

FOTO: Tanjug/AP

Otac 26-godišnjeg tenisera Rikardo Tabilo za čileansku "Laterseru" je otkrio jednu veoma zanimljivu anegdotu u vezi sa svojim sinom i uspehom u "Večnom gradu".

Naime, Alehandro se posle eliminacije sa turnira u Madrida okušao na čelendžeru u Eks-an-Provansu, iako je u međuvremenu dobio poziv Novaka Đokovića da sa njime četiri dana trenira u Crnoj Gori, uz sve troškove plaćene!

Tu je na scenu stupio očinski savet:

- Rekao sam mu da ne ide. Već su ga gledali. Očigledno, bilo je uspešno - rekao je Rikardo Tabilo za "Laterseru" i tako otkrio da je on najzaslužniji što je Alehandro odbio da trenira sa Novakom Đokovićem.

Alehandro Tabilo će u polufinalu ATP turnira u Rimu da se sastane sa Aleksandrom Zverevom. U drugom delu žreba (četvrtfinale) su Stefanos Cicipas i Nikolas Jari, odnosno Hubert Hurkač i Tomi Pol.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)