ŠABAC ČEKA CRVENU ZVEZDU: Šapčani će sutra u prvom meču razigravanja za treće mesto Superlige vaterpolista ugostiti crveno-bele

S. K.

16. 05. 2024. u 11:17

U PRVOJ utakmici razigravanja za treće mesto u Superligi Srbije vaterpolisti Šapca sutra (20.30) dočekuju Crvenu zvezdu. Revanš je 24. maja u Beogradu, a treće mesto osvojiće ekipa, koja ukupno ima bolji skor.

ШАБАЦ ЧЕКА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Шапчани ће сутра у првом мечу разигравања за треће место Суперлиге ватерполиста угостити црвено-беле

FOTO: M. Vukadinović

Sutra (20.00) u Valjevu u prvom meču razigravanja za peto mesto Valis igra sa Partizanom. Revanš je 24. maja u Beogradu. U prvom meču za sedmo mesto u subotu (20.00) u Zrenjaninu Proleter će ugostiti NBG vukove. Revanš je za nedelju dana na "11.naprilu".

Finalna serija počinje u nedelju, kada Novi Beograd na svom bazenu od 19.45 igra sa Radničkim. Drugi meč je 25. maja u Kragujevcu, a eventualna majstorica 28. u Beogradu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića