NOVI POSAO: Nekadašnji Zvezdin biser postao trener u OFK Beogradu

Novosti online

21. 05. 2024. u 13:16

NEKADAŠNjI fudbaler Crvene zvezde Filip Janković odlučio je da okonča svoju karijeru u 29. godini. Janković, za koga se predviđala blistava karijera, zbog čega je dobio nadimak "novi Piksi", nažalost nije ispunio očekivanja. On je u crveno-belom dresu debitovao sa 16 godina, dok je trener tima bio Robert Prosinečki.

НОВИ ПОСАО: Некадашњи Звездин бисер постао тренер у ОФК Београду

Foto: Novosti arhiva

Na kraju je u Zvezdi upisao svega tri nastupa i brzo je napustio tim iz Ljutice Bogdana.

Karijeru je nastavio u Italiji, gde se nastavio njegov pad, da bi onda se preselio u Sloveniju, gde je igrao za Domžale. Nastavio je svoje fudbalsko putešestvije, pa se iz Slovenije otisnuo u Španiju, gde je igrao u trećoj ligi, dok je njegov poslednji klub u karijeri bila ekipa Laktaši, koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

Janković je na kraju odlučio da bude trener, a njegov prvi klub koji će predvoditi će biti OFK Beograd, gde će trenirati mlađe kategorije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet