"DELIJE" IMAJU NOVOG LJUBIMCA: Zvezda napunila mrežu Napretka pred finale Kupa Srbije

Александар Илић
Aleksandar Ilić

16. 05. 2024. u 20:50

fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili protiv Napretka na gostovanju u Kruševcu. Iako je izmešao Vladan Milojević karte i šansu većinom ukazao mladim igračima i onima sa manjom minutažom, oni su pokazali veliku glad i ubedljivo savladali Napredak rezultatom 4:0.

ДЕЛИЈЕ ИМАЈУ НОВОГ ЉУБИМЦА: Звезда напунила мрежу Напретка пред финале Купа Србије

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Već od starta bilo je jasno da je Crvena zvezda došla da pobedi. Prvu priliku imali su gosti u petom minutu kada je Aleksandar Katai bio blizu toga da ugrozi Vladimira Savića.

Uspeo je golman domaćih tada da sačuva mrežu, ali ne i tri minuta kasnije. Momak iz Srbobrana odlično je proigrao mladog Nikolu Kneževića koji je u maniru vrhunskih napadača doneo vođstvo crveno-belima.

Raspoložen je i u nastavku bio Katai, imao je nekoliko prilika, a najbliži je golu ipak bio Nemanja Milunović u 38. minutu.

Uhvatili su izabranici Vladana Milojevića na spavanju "čarapane", te je u tri minuta Savić dva puta vadio loptu iz mreže.

Uroš Sremćević je iskoristio sjajno proigravanje Kneževića, te je igrač kojeg je aktuelni šampion Srbije platio dva miliona evra zatresao mrežu.

Tu radosti gostujućih navijača nije bilo kraja. Konačno se u strelce upisao Katai, a dobro ga je sa strane proigrao mladi Knežević koji mu se tako revanširao za dodavanje kod prvog pogotka.  

Ipak, pogodaka je bilo i u nastavku.

Mreža se zatresla i u 68. minutu. Aleksandar Katai je sa leve strane ubacio loptu, pronašao u sredini Uroša Sremčevića koji je glavom poslao loptu u mrežu domaćina.

Time je postavljem konačan rezultat, ne baš neočekivan kada se uzme u obzir da je igrali prvi i poslednji na plej-of tabeli Superlige.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo