ORNI ZA PRVENSTVO EVROPE: Kadeti Srbije se spremaju za veliki fudbalski izazov

Novosti online

15. 05. 2024. u 19:52

KADETSKA fudbalska reprezentacija Srbije počela je pripreme za EP za igrače do 17 godina, koje će biti održano od 20. maja do petog juna na Kipru. Srpski fudbaleri će do petka trenirati u Beogradu i Staroj Pazovi, a potom će krenuti za Larnaku.

ОРНИ ЗА ПРВЕНСТВО ЕВРОПЕ: Кадети Србије се спремају за велики фудбалски изазов

FOTO: FSS

- Imamo jasnu viziju fudbala koji hoćemo da igramo. Igrači znaju šta želimo da radimo, trudimo se da ponavljamo stvari koje su važne, da budemo konstantni - izjavio je danas selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije (U17) Jovan Damjanović uoči početka Evropskog prvenstva.

- Izvanredan ambijent, koji ovu grupu momaka krasi od samog početka, trudili smo se da to zajedno kreiramo. Tu su stari igrači, ima i novih, neki su igrali i za starije generacije, ali me raduje da se svi brzo uklapaju u grupu. To je osnov da bismo mogli bilo čemu da se nadamo. Zadovoljan sam momcima, drago mi je kad vidim da su svim srcem ovde, da im prija ovo okruženje. Očekujem da nastavimo u ritmu iz kvalifikacija - rekao je Damjanović.

- Imamo tri kompletna dana ovde za rad, da se dobro pripremimo, potom nas očekuje put u petak uveče, a potom tamo imamo dodatna dva dana priprema za utakmicu sa Ukrajinom. Važno je da imamo dobru komunikaciju, verujemo jedni u druge i to je naš najveći benefit - dodao je selektor Srbije.

Podršku kadetskoj reprezentaciji Srbije pružili su direktor mlađih selekcija FSS Nikola Lazetić i član Izvršnog odbora Vladimir Petrović.

Srpski kadeti će na šampionatu Evrope igrati u grupi sa Ukrajinom, Kiprom i Češkom. Dve najbolje selekcije iz grupe obezbediće plasman u četvrtfinale.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima