PLANIRALI SU POTOMSTVO: Aleksandra Mladenović s knedlom u grlu o smrti Cipkinog muža - „Loše se oseća"

Novosti onlajn

21. 05. 2024. u 23:20

PRE NEKOLOKO nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da je preminuo suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, Nebojša Jaćimović, a ova vest potresla je čitavu javnost.

ПЛАНИРАЛИ СУ ПОТОМСТВО: Александра Младеновић с кнедлом у грлу о смрти Ципкиног мужа - „Лоше се осећа

Foto: ATA images

Među kolegama koje su i dalje u šoku nakon tragedije koja je zadesila Cipku je i pevačica Aleksandra Mladenović koja je o tome govorila za medije.

Foto: Novosti

-Čule smo se, izjavila sam joj saučešče. Ne znam, ne postoji ta reč koja nju može da uteši. Ostala je bez voljene osobe, jako se loše oseća. Odgovorila mi je na poruku posle par dana što je razumljivo. I ovim putem joj šaljem podršku i ljubav- rekla je Aleksandra, a potom sa knedlom u grlu dodala:

-Baš velika tragedija. Znam da su dugo bili zajedno i da su planirali potomstvo. Prosto sve joj se srušilo u trenutku. Samo ona zna kako joj je.

Foto: Bojan Mitrović

Podsetimo, Cipkin suprug, Nebojša Jaćimović poznatiji kao Jarin preminuo je od posledica infarkta.

Jarin je iza sebe imao brak, a sa Cipkom je prethodnih deset godina uživao u ljubavi koja je krunisana brakom pre samo dve godine.

Par je nedavno pazario luksuzan stan u Šapcu, gde je Nebojša posedovao i privatnu firmu za prodaju pekarske opreme.

Inače, Cipkin suprug bio je i poznati funkcioner, ali i direktor raznih preduzeća, a kako tvrde domaći mediji nikada nije žalio da ulaže u Cipkinu karijeru.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo