NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

DETALJI NESREĆE U BILEĆI GDE JE ŽIVOT IZGUBIO MLADIĆ IZ GACKA: Stradao od strujnog udara

D.Curać

21. 05. 2024. u 05:00

MLADIĆ V. G. iz Gacka poginuo je u nedelju, oko 11.30 u bilećkom selu Pađeni od strujnog udara, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ У БИЛЕЋИ ГДЕ ЈЕ ЖИВОТ ИЗГУБИО МЛАДИЋ ИЗ ГАЦКА: Страдао од струјног удара

D. Curać

Policijska patrola iz Bileće je odmah po primanju prijave izašla na lice mesta radi uviđaja kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i tom prilikom je utvrđeno da je do strujnog udara došlo zbog spoja radne mašine - dizalice i voda visokog napona koji je bio u blizini, ali nesrećni mladić nije upravljao dizalicom.

- Utvrđeno je da je dizalicom upravljao T. K. kada je došlo do spoja ove radne mašine i voda struje visokog napona, što je izazvalo strujni udar koji je usmrtio V. G. iz Gacka - saopšteno je u PU Trebinje.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni mladić je stradao tako što je T. K. dizao metalni kontejner dizalicom koja je nehotično došla u dodir sa strujnim vodom visokog napona.

Naređena obdukcija tela

U OKRUŽNOM javnom tužilaštvu u Trebinju su događaj kvalifikovali kao krivično delo izazivanje opšte opasnosti iz člana 394. Krivičnog zakonika Republike Srpske, a dežurni tužilac OJT Trebinje je naredio obdukciju tela nesrećnog mladića.

U tom trenutku kontejner je pridržavao V. G. pa se, preko metalnog kontejnera, uključio u strujno kolo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića