ČARLS BIO SLOMLJEN KAD JE SAZNAO ZA HARIJA I MEGAN? Šokantni navodi iz knjige "Pronalaženje slobode", o kraljevskoj porodici

Tanjug

01. 05. 2024. u 18:32

PREMA autorima knjige "Pronalaženje slobode" Omidu Skobiju i Kerolin Duran, za koje se smatra da su bliski sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa, kada je svojevremeno kralj Čarls saznao za vezu svog sina Harija sa Megan, bio je potpuno slomljen.

ЧАРЛС БИО СЛОМЉЕН КАД ЈЕ САЗНАО ЗА ХАРИЈА И МЕГАН? Шокантни наводи из књиге Проналажење слободе, о краљевској породици

Foto: Profimedia/Ilustracija

Naime, princ Hari i Megan su se upoznali u julu 2016, a tek su u novembru obelodanili svoju vezu.

U to vreme, sadašnji kralj Čarls, koji je tada bio princ od Velsa, spremao se da se sastane sa kraljem Bahreina, preneo je Miror.

Autori knjige "Pronalaženje slobode" navode da je njegov tim je proveo mesece organizujući turneju, nadajući se da će biti značajno medijski pokrivena.

Ali kralj Čarls je navodno bio "slomljen" kada su Hari i Megan javno potvrdili svoju vezu, istovremeno pokrenuvši napad na medije, jer je mislio da će ta objava zaseniti njegovu turneju.

Autori tvrde da je Hari obavestio oca samo 20 minuta pre nego što je objavio saopštenje koje je potvrdilo njegovu vezu sa Megan.

Odnosi između kralja Čarsla i njegovog sina princa Harija su se "raspali" tokom godina nakon Harijeve odluke da napusti kraljevsku porodicu i njegovih kasnijih napada na monarhiju.

BONUS VIDEO - POTRESNO: Pogledajte snimak svedočenja srpskih žrtava rata u BiH u sedištu UN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!