LEOPARDI I ABRAMSI: Pogledajte naoružanje NATO-a koje je ruska vojska zaplenila u Ukrajini (FOTO/VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

01. 05. 2024. u 17:29 >> 17:46

U PARKU Pobede u Moskvi otvorena je izložba naoružanja i tehnike koje je ruska vojska zaplenila tokom specijalne operacije.

ЛЕОПАРДИ И АБРАМСИ: Погледајте наоружање НАТО-а које је руска војска запленила у Украјини (ФОТО/ВИДЕО)

Foto Tanjug/AP

Ona je izazvala veliko interesovanje ljudi.

Prikazani su primerci trofejne tehnike, koju su ruski vojnici zaplenili tokom Specijalne vojne operacije, na Poklonoj gori u Moskvi. Izložba trofejnog naoružanja održava se od 1. maja i traje do kraja meseca, a posetioci mogu da pogledaju više od 30 primeraka tehnike, proizvedene u Americi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, Turskoj, Švedskoj, Čehoslovačkoj, Južnoafričkoj republici, Finskoj, Australiji, Austriji i Ukrajini.

Trofejni tenk „abrams“, koji su ruski vojnici zaplenili tokom Specijalne vojne operacije, na Poklonoj gori u Moskvi.

Izložba trofejnog naoružanja održava se od 1. maja i traje do kraja meseca, a posetioci mogu da pogledaju više od 30 primeraka tehnike, proizvedene u Americi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, Turskoj, Švedskoj, Čehoslovačkoj, Južnoafričkoj republici, Finskoj, Australiji, Austriji i Ukrajini.

Foto: Tanjug/AP Photo/Efrem Lukatsky

Trofejna haubica 777, koju su ruski vojnici zaplenili tokom Specijalne vojne operacije, na Poklonoj gori u Moskvi.

Izložba trofejnog naoružanja održava se od 1. maja i traje do kraja meseca, a posetioci mogu da pogledaju više od 30 primeraka tehnike, proizvedene u Americi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, Turskoj, Švedskoj, Čehoslovačkoj, Južnoafričkoj republici, Finskoj, Australiji, Austriji i Ukrajini.

Foto: Profimedia

Borbeno vozilo pešadije M2 „bredli“, koje su ruski vojnici zaplenili tokom Specijalne vojne operacije, na Poklonoj gori u Moskvi.

FOTO: AP/Tanjug

Posetioci na izložbi trofejne tehnike koju su ruski vojnici zaplenili tokom Specijalne vojne operacije, na Poklonoj gori u Moskvi.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici