UHAPŠEN LEKAR IZ SREMSKE MITROVICE ZBOG SMRTI PACIJENTKINJE: Otpustio Natašu nakon pregleda, žena ubrzo preminula

Novosti online

30. 04. 2024. u 12:03

SPECIJALISTA Opšte hirurgije u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici Nikola R. uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv zdravlja ljudi, potvrđeno je "Novostima" u policiji. Njemu su stavljene lisice, nakon što je preminula pacijentkinja Nataša Žabić (44) iz Sremske Mitrovice, koju je on poslao kući smatrajući da ženi nije ništa.

УХАПШЕН ЛЕКАР ИЗ СРЕМСКЕ МИТРОВИЦЕ ЗБОГ СМРТИ ПАЦИЈЕНТКИЊЕ: Отпустио Наташу након прегледа, жена убрзо преминула

Foto: S.K./Privatna arhiva

Njemu su stavljene lisice, nakon što je preminula pacijentkinja Nataša Žabić (44) iz Sremske Mitrovice, koju je on poslao kući smatrajući da ženi nije ništa.

Porodica preminule žene u ranijoj izjavi za naš list, rekla je da se Nataša javila u Opštu bolnicu, nakon što su je uputili iz Doma zdravlja, jer joj je počela da otiče leva noga. Dežurni lekar N.R. poslao je nesrećnu ženu kući, smatrajući da ona treba da izmršavi kao i da joj nije ništa čim može da stoji na nozi. Dok je ona čekala da se njemu završi smena i zakaže pregled kod drugog doktora, Nataša je preminula sat vremena ranije od zakazanog pregleda.

Kako nezvanično saznajemo u izveštaju obdukcije piše da je uzrok smrti plućna tromboembolija, koja je najverovatnije nastala od tromba koji je krenuo iz noge na koju se žena žalila. Iza Nataše ostalo je dvoje maloletne dece od 9. i 13. godina.

Inače ovo je drugi lekar koji je uhapšen u ovom zdravstvenom centru, prvo specijalista ginekologije a sada specijalista hirurgije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)