PISMO

PISMO

BAKIR Izetbegović, Šefik DŽaferović... mogu da odahnu. Eliminacijom Ajmana el Zavahirija, čoveka i sa BiH pasošem, NATO lov na "belosvetske Bosance" je, izgleda, privremeno prekinut.

15. 08. 2022. u 15:00

KURTI PRETI RATOM,  EU PRETI BEOGRADU: Brisel saopštenjem EEAS prevazišao sve granice licemerja i dvostrukih standarda

KURTI PRETI RATOM, EU PRETI BEOGRADU: Brisel saopštenjem EEAS prevazišao sve granice licemerja i dvostrukih standarda

DA inače minimalni izgledi za napredak u dijalogu Beograda i Prištine i smirivanje tenzija na Kosovu budu još manji, juče se pobrinuo i sam vrh Evropske unije, koja je pokrovitelj tog istog dijaloga: u saopštenju Evropske spoljnopolitičke službe (EEAS) pređene su sve granice licemerja i dvostrukih standarda, pa je tako Beograd unapred upozoren da će biti odgovoran i ako Aljbin Kurti zapali varnicu novih sukoba na Kosovu!

15. 08. 2022. u 09:00

PETKOVIĆ ODGOVORIO EEAS: Srbi na Kosovu i Metohiji su nedvosmisleno žrtva agresivnog i šovinističkog delovanja Prištine

PETKOVIĆ ODGOVORIO EEAS: "Srbi na Kosovu i Metohiji su nedvosmisleno žrtva agresivnog i šovinističkog delovanja Prištine"

OPREDELJENJE Beograda i predsednika Aleksandra Vučića za dijalog i rešavanje problema na Kosovu i Metohiji političkim i miroljubivim sredstvima nikada se nije dovodilo u pitanje, i zato je današnje saopštenje Evropske spoljnopolitičke službe (EEAS) potpuno promašeno, kao i niz prethodnih apela briselske administracije na "obe strane", saopštio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

14. 08. 2022. u 17:04