UVEK SE ZAVRŠI LOŠE PO NJIH: Vesić - Opozicija bi da isključi Vučića iz politike, jer ne mogu da ga pobede na izborima

"UVEK SE ZAVRŠI LOŠE PO NJIH": Vesić - Opozicija bi da isključi Vučića iz politike, jer ne mogu da ga pobede na izborima

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da su zahtevi dela opozicije da predsednik Aleksandar Vučić ne bude nosilac liste SNS na izborima, što je bio i predlog evroposlanika Vladimira Bilčika i Matjaža Nemeca, zapravo pokušaj da Vučića isključe iz politike, jer ne mogu da ga pobede na izborima.

28. 01. 2023. u 10:47

DOŠAO NEPOZVAN DA NAM DRŽI LEKCIJE: Bilčik otvoreno pokušava da se meša u unutrašnje stvari naše zemlje

DOŠAO NEPOZVAN DA NAM DRŽI LEKCIJE: Bilčik otvoreno pokušava da se meša u unutrašnje stvari naše zemlje

POŠTO je završio nacrt izveštaja u kojem Srbiji zamera što nije uvela sankcije Rusije zbog sukoba sa Ukrajinom, "smenjuje" Aleksandra Vulina sa mesta direktora Bezbednosno-informativne agencije, "deli" petu nacionalnu frekvenciju za televizije, osuđuje početak rada medija "Raša tudej", izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik juče je stigao da radi na parlamentarizmu u našoj zemlji. Ovoga puta, kako saznaju "Novosti", pozvao se sam?!

28. 01. 2023. u 07:30

DISTRIKT

DISTRIKT

OD tog hladnog 21. novembra 1995, kada je u američkoj vojnoj bazi Rajt-Paterson, kod Dejtona, parafiran mirovni sporazum kojim je okončan krvavi građanski rat u BiH, traje nezadovoljstvo Bošnjaka što je Srebrenica ostala u Republici Srpskoj. I od tada traje njihova borba da je nekako otmu od Srpske.

28. 01. 2023. u 07:00