MUP SRBIJE: Portal Nova.rs iznosi lažne informacije

MUP SRBIJE: Portal Nova.rs iznosi lažne informacije

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova ističe da je portal Nova.rs u skladu sa svojim, rekli bismo sada već tradicionalnim scenariom iznošenja lažnih informacija, ponovo slagao, ovoga puta da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pratili i snimali članove ruske opozicije u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP.

25. 01. 2022. u 19:03

MINISTAR MOMIROVIĆ: Zima neće zaustaviti izgradnju infrastrukturnih projekata

MINISTAR MOMIROVIĆ: Zima neće zaustaviti izgradnju infrastrukturnih projekata

GRAĐEVINSKI radovi se izvode širom Srbije, uprkos niskim temperaturama ali moramo da završimo sve puteve, jer građani to očekuju od nas, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović tokom današnjeg obilaska radova na deonici puta Novi Beograd - Surčin, nove gradske magistrale koja će povezati Beograd sa auto-putem "Miloš Veliki".

25. 01. 2022. u 12:16

MALI: Đilasova reč nema nikakvu težinu

MALI: Đilasova reč nema nikakvu težinu

MINISTAR finansija u Vladi Republike Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali danas je reagovao na najnovije izjave Dragana Đilasa, i rekao da one iznova pokazuju nervozu jer mu fotelja iz dana u dan izmiče.

25. 01. 2022. u 11:59

VEŠTAK OSLOBOĐEN DAŽBINA: Ukidaju se carinski nameti na uvoz azotnih đubriva i bezvodnog amonijaka, država će finansirati kamatu ratarima

"VEŠTAK" OSLOBOĐEN DAŽBINA: Ukidaju se carinski nameti na uvoz azotnih đubriva i bezvodnog amonijaka, država će finansirati kamatu ratarima

DRŽAVA je donela odluku da u narednih šest meseci ukine carinske dažbine na uvoz azotnih đubriva i bezvodnog amonijaka. Uz to, finansiraće i kamatu poljoprivrednicima koji budu uzimali kratkoročne kredite za kupovinu veštačkog đubriva. To bi, bar delimično, trebalo da ublaži posledice astronomskih cena, ali i nestašice. Cene koje je dostigao "veštak", urea sa 37 od prošle godine, sada je 125 dinara za kilogram, a KAN sa 25 skočio na 92 dinara po kilogramu, definitivno će ispostiti zemlju.

25. 01. 2022. u 11:00

VELJINI VOJNICI PRONAŠLI STAN ZA PUCAČE NA VUČIĆA: Jedan od snajperista iz BiH, a imao  je logistiku u Beogradu

VELJINI "VOJNICI" PRONAŠLI STAN ZA PUCAČE NA VUČIĆA: Jedan od snajperista iz BiH, a imao je logistiku u Beogradu

SNAJPERISTA, koji je trebalo da stigne preko teritorije Bosne i Hercegovine i puca na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, imao je obezbeđenu logistiku u Beogradu u vidu ljudi bliskih kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji je mentor i organizator atentata, Radoje Zvicer - u bekstvu! Sumnja se da je on izdao nalog za ubistvo šef države, a monstruozni plan osmislio je sa svojim najbližim saradnicima Milanom Vujotićem, ali i R. Ž., S. J., D. K., M. K. i A. D.

25. 01. 2022. u 09:00