SANDIĆ: Ne zovu Lutovca uzalud stečajni upravnik

SANDIĆ: Ne zovu Lutovca uzalud stečajni upravnik

HOĆU da verujem da opstrukcije na dan stranačkih izbora u DS, u subotu, 26. septembra, neće biti. Do sada, od prvog dana od raspisivanja izbora bilo ih je svakodnevno. I to javno. Nikada se nije dogodilo da jedan njen predsednik, makar on bio u tehničkom mandatu, ne plati članarinu i time da skromni finansijski doprinos, tim pre što je račun DS u blokadi i što svaki uplaćeni dinar ide na smanjivanje duga. Tim gestom je poslata jedna jako ružna poruka u javnost da on ne veruje u budućnost DS i javno poziva ostale članove da ne uplaćuju članarinu. Ne nosi slučajno epitet "stečajni upravnik".

sreda, 23. 09. 2020. u 17:08

MARKO ĐURIĆ: Sa delegacijom DFC

MARKO ĐURIĆ: Sa delegacijom DFC

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić razgovarao je danas sa delegacijom američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) o potencijalima za ekonomska ulaganja u našu južnu pokrajinu, i istakao da veruje da bi bilo veoma značajno pokrenuti projekte u kojima bi učestvovale i od kojih bi korist imale sve etničke grupe na terenu.

sreda, 23. 09. 2020. u 17:07

SASTANAK SA AMERIČKOM DELEGACIJOM: Guverner NBS sa predstavnicima DFC

SASTANAK SA AMERIČKOM DELEGACIJOM: Guverner NBS sa predstavnicima DFC

GUVERNER Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se danas s predstavnicima američke delegacije, koju su činili visoki predstavnici Međunarodne razvojne finansijske korporacije SAD - U.S. International Development Finance Corporation - DFC, Izvozno-uvozne banke SAD - Export-Import Bank of the United States - EXIM, budući šef kancelarije DFC-a u Beogradu kao i predstavnici Ambasade SAD u Srbiji.

sreda, 23. 09. 2020. u 15:43

VEŽBA SADEJSTVO 2020: Ministar odbrane i načelnik Generalštaba na pripremama

VEŽBA "SADEJSTVO 2020": Ministar odbrane i načelnik Generalštaba na pripremama

MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišli su danas pripadnike Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane koji u rejonu Vojnog kompleksa "Pasuljanske livade" realizuju gađanja iz vazduhoplova Vojske Srbije sa ciljem priprema za združenu taktičku vežbu sa bojevim gađanjem "Sadejstvo 2020", koja će biti održana u oktobru na Pešteru.

sreda, 23. 09. 2020. u 15:17