VUČIĆ O PROJEKTU OTVORENI BALKAN: Istorijski korak za region, nova nada za Zapadni Balkan - Započeli smo sami, sami ćemo ga i završiti

VUČIĆ O PROJEKTU "OTVORENI BALKAN": Istorijski korak za region, nova nada za Zapadni Balkan - "Započeli smo sami, sami ćemo ga i završiti"

MORAMO da budemo otvoreni, spremni za saradnju i prigrlimo svaku šansu za ekonomski rast, infrastrukturno povezivanje i razmenu ideja i upravo zato projekat “Otvoreni Balkan” predstavlja veliku priliku, ali i nadu, odgovornost i obavezu da sami kreiramo bolju i drugačiju budućnost, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

01. 08. 2021. u 07:50

OGLASIO SE MUP: Nemamo saznanja o saradnji sa FBI u istrazi grupe Belivuka

OGLASIO SE MUP: Nemamo saznanja o saradnji sa FBI u istrazi grupe Belivuka

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova Republike Srbije saopštilo je da ne raspolaže saznanjima, niti da u evidencijama MUP-a postoji i jedan podatak ili dokument koji bi bio potvrda saradnje ili bilo kakve razmene operativnih informacija sa FBI u cilju kriminalističke obrade i procesuiranja optuženih lica organizatora organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković.

01. 08. 2021. u 14:58

JEDINSTVENA IZLOŽBA U U KRUŠEVCU: Šta je stvarnost, a šta legenda o Moravskoj Srbiji

JEDINSTVENA IZLOŽBA U U KRUŠEVCU: Šta je stvarnost, a šta legenda o Moravskoj Srbiji

ZBOG velikog interesovanja izložba "Moravska Srbija između stvarnosti i legende" biće pred posetiocima Narodnog muzeja u Kruševcu sve do septembra. Postavka o manje poznatim detaljima srednjovekovne istorije Kruševca i Srbije, koja otkriva šta se događalo uoči, tokom i posle Kosovskog boja 1389. godine, nastala je tokom obimnog istraživanja stručnjaka u okviru projekta nastalog uz finansijsku podršku Ministarstva kulture i grada Kruševca.

01. 08. 2021. u 14:00