PLAN ZAPADNIH CENTARA: Pale fitilj na KiM, hoće da slome Beograd

PLAN ZAPADNIH CENTARA: Pale fitilj na KiM, hoće da slome Beograd

POSLE poslednje, skandalozne odluke Prištine da zabrani srpske lične karte i registarske tablice, više nema nikakve dileme: Zapad je spreman da na Kosovu i Metohiji zapali i novi "fitilj" sukoba, a sve kako bi se Srbija primorala da se odrekne dela svoje teritorije, da okrene leđa Rusiji i priključi se sankcijama.

01. 07. 2022. u 10:00

KUTRIJEV POKRET SAMOOPREDELJENJE OBJAVIO SKANDALOZAN SNIMAK: Srbe na KiM predstavili kao kriminalce i zločince; najavljuju integraciju Severa

KUTRIJEV POKRET SAMOOPREDELJENJE OBJAVIO SKANDALOZAN SNIMAK: Srbe na KiM predstavili kao kriminalce i zločince; najavljuju "integraciju Severa"

POKRET Samoopredeljenje objavio je sinoć skandalozni video-snimak uz propratni tekst u kojem se kao ključna poruka navodi je ovaj pokret na čelu sa predsednikom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem za godinu i po dana otpočeo sa, kako navode, “integracijom Severa”, a da prethodna vlast tzv. Kosova to nije uradila za 20 godina.

03. 07. 2022. u 10:47

NEĆE MOĆI: Stara situacija

NEĆE MOĆI: Stara situacija

SPECIJALNI izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je 30. juna da je "u odnosima Srbije i Kosova nastala nova situacija" koja je promenila "planove i teme" njegove posete.

03. 07. 2022. u 08:00

NACISTIČKA ZABLUDA ZVANA BLICKRIG: Kako je Zapad postao žrtva sopstvene predstave o sebi

NACISTIČKA ZABLUDA ZVANA BLICKRIG: Kako je Zapad postao žrtva sopstvene predstave o sebi

DA NIJE maršal Žukov u Berlinu 1945. izgovorio čuvenu rečenicu: "Oslobodili smo Evropu od fašizma, oni nam to nikad neće oprostiti", teško da bi ijednom sovjetskom vojniku moglo pasti na pamet, da će se 80 godina kasnije neki drugi ruski vojnici ponovo boriti protiv nacista koji će ponovo ubijati Ruse, u Ukrajini, u Donbasu, i zabranjivati im ruski jezik i rusko ime. Ali, dogodilo se, i to što je bilo nezamislivo i što je Žukov predvideo: nacisti ne samo da nisu oprostili, nego su se spremali da blickrigom osvoje Donbas, kao što je i Hitler verovao da će blickrigom 41. pobediti Rusiju.

02. 07. 2022. u 10:00