Svakim danom potražnja za povoljnim ponudama je sve veća. Nedelja velikih sajamskih popusta u agenciji „Viva travel“ uveliko traje.


Slobodni kapaciteti se popunjavaju kako za popularna letovališta tako i za mnoge evropske metropole sa polascima tokom proleća.


Sada je pravi trenutak da izaberete savršenu destinaciju za vaš letnji odmor ali i uštedite novac, pošto popusti mogu biti i veći od 50 odsto.


Agencija “Viva travel” odobrava popuste do 20 odstona sve destinacije u Grčkoj, koje su u njihovoj organizaciji, a ima ih više od 15.


Hotelski smeštaj na Sitoniji, Atosu, Tasosu, Krfu, Lefkadi, u Pargi i Olimpskoj regiji ima fantastične popuste tokom trajanja nedelje sajma (čak do 60 odsto), pa ne treba propustiti priliku.


Prošle godine Egipat je doživeo povratak na velika vrata i pravu ekspanziju na našem turističkom tržištu. Izgleda da se taj trend samo nastavio.


Agencija “Viva travel” se potrudila da ove sezone obezbedi raznovrsne hotele koji će odgovarati i najzahtevnijim putnicima. A sajamski popust može biti čak 53 odsto.


Turska je najzanimljivija porodicama sa decom zbog odličnog balansa kvaliteta usluge i cene gotovo svih hotela Antalijske i Egejske regije – SAJAMSKI POPUSTI do 58 odsto.Kada je Italija u pitanju, neizostavna su prelepa ostrva Mediterana – Sicilija i Sardinija ali i pravi dragulj Italije – Kalabrija, za koje je tokom Sajma turizma odobren popust od 8 odstona avionske aranžmane. Okupiraće sva vaša čula, a pružaju i mogućnost za pravi avanturistički odmor.

Očekuje nas najlepše godišnje doba, a sa njimsu i pregršt gradova Evrope koje vredi posetiti tokom proleća. Agencija „Viva travel“ obezbedila je 10 odstopopusta na sva autobuska putovanja, a 7 odsto na avionska.Svi zainteresovani za popuste mogu posetiti agenciju “Viva travel” i za vikend tokom Sajma turizma. Vrata poslovnica u Beogradu i Novom Sadu otvorena su u subotu (22.02.) od 10 do 19 i nedelju (23.02.) od 10 do 18 sati. Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti i direktno putem sajta www.vivatravel.rs.
(PR)