HERCEG Novi donosi miris žutog cveta mimoze u Beograd, a ove godine promociju karnevala sa najdužom tradicijom započinje maskenbalima u Beogradu 10. i 11. januara.

Vlado Georgiev i Dragoljub Đuričić vas zabavljaju na maskenbalima obe večeri uz Gradsku muziku Herceg Novi, mažoretkinje i klapu "Stari kapetan", sa početkom u 20 časova u "Belvud veding centru" na Košutnjaku. Na taj način najavljuju 51. Praznik mimoze i bogat zabavni i muzički program.

Uživajte uz bogat meni, rezervišite vaše mesto na vreme pozivom broja telefona 063 66 00 33, ili posetite zvaničnu internet-stranicu www.heregnovi.travel.

Na Dan zaljubljenih, 14. februara, spektkularnim koncertom Lepe Brene otvoriće se 51. Praznik mimoze u Herceg Novom, dok nas 15. februara očekuje tradicionalna "Fešta od mimoze, ribe i vina" na hercegnovskoj rivijeri i koncert "Kaliopi".

Poznate zvezde regiona nastupaće u Herceg Novom, kao što su - Petar Grašo (21. februara), Vlado Georgiev (29. februara), Aco Pejović (7. marta), a 14. marta "Praznik mimoza" će zatvoriti Međunarodna karnevalska povorka i koncert Željka Joksimovića.


PROČITAJTE JOŠ: Na Kopu nema igla gde da padne: Srpska skijališta ostvarila nezapamćen rekord

Ne samo veliki koncerti, i veliki broj posetilaca privući će i Donatorski bal pod maskama uz bend Ane Štajdohar, interesantan Salon vina, kao i Bazari domaće trpeze, izložbe i pozorišne predstave, te maskenbali na kojima će prisutne zabavljati Dejan Matić, "OK bend" i "Magla bend". Tu je još i tradicionalna Riblja večera, zakazana za 22. februar, uz grupu "Magazin", dok će na Škveru biti upriličeno još pet fešti ribe i vina. Neće izostati ni sportski programi i sadržaji za decu koja su godinama sastavni deo "Praznika mimoze".

 

Zimu u Herceg Novom obeležiće bogat i atraktivan kalendar dešavanja i odlične ponude aranžmana koje pripremaju hercegnovski hotelijeri i izdavaoci privatnog smeštaja. Organizatori programa su Turistička organizacija Herceg Novi, Opština Herceg Novi i Javna ustanova kulture Herceg fest.