Crni petak za srpske turističke agencije: Besplatan avion, gratis hoteli, popust za doček

A.Mikata

26. 11. 2019. u 20:00

Црни петак за српске туристичке агенције: Бесплатан авион, гратис хотели, попуст за дочек

Depositphotos

Besplatan odmor za decu do 33. godine! Rezervacija može da se uradi jedino u petak sa samo 1.000 dinara
BESPLATAN odmor u Egiptu za dete staro do 33 godine u pratnji dve odrasle osobe daje agencija "Fibula travel" svim roditeljima koji na "crni petak" (29. novembra) uplate letovanje na Crvenom moru!

Gratis avionska karta, besplatan hotel i još mnogo popusta za novogodišnja il iputovanja po Mediteranu na "crni petak" daju turističke agencije. Naime, kao i svuda u svetu i srpske turističke agencije su se priključile akciji da 29. novembra ponude popuste, sniženja i aranžmane kojima je teško odoleti.

Najspektakularnija ponuda stiže iz Hurgade - besplatan odmor za porodice koje se odluče da u "frst minite" uplate odmor na Crvenom moru i povedu decu staru do 33. godine!

Ni Turska nije ostala "dužna" našim turistima, pa porodice koje uplate odmor u hotelima Antalije koji nude besplatan smeštaj za decu, agencija "Fibula travel" mališane "časti" gratis avionski prevoz.

Sardinija je poslastica za kraj - "Fibula travel" drugoj odrasloj osobi gratis avionsku kartu Da bi se ostvario popust neko od odredišta dovoljno je u petak uplatiti rezervaciju od 1.000 dinara agenciji "Fibula".

Da bi godina lepo počela, na lepom i zanimljivom mestu, agencije su na "crni petak" ponudile i novogodišnje aranžmane sa neverovatnim popustom.
U Atini će za novogodišnje praznike dani biti sunčani, a noću nebo obasjano spektakularnim vatrometom. Onima koji u petak uplate petodnevni aranžman za Atinu sa polaskom 30. decembra "Olimpik travel" daje dva popusta. Oni koji se odluče za hotel "Partenon" uštedeće 60 evra, a pošto se nalazi blizu Plake i Akropolja uštedeće i na vremenu. Sirtaki i buzuki će odlično zvučati i onima koji odaberu hotel "Araturs" kod Sintagme, jer će u petak dobiti popust od 40 evra!

Agencija Robinson je ove godine za akciju Black Friday izdvojila aranžmane na kojima možete ostvariti popuste u određenim terminima putovanja za uplate akontacije aranžmana. Uplate se vrše u poslovnici u Beogradskoj ulici broj 29, popusti traju od danas pa do subote 30.11.2019.do 14 sati. Sve rezervacije će biti prihvaćene do popune slobodnih kapaciteta. Izdvojili smo ponude za doček Nove godine, letovanja u Grčkoj i Španiji i Vikende u Srbiji. Black Friday torba je prazna, ako u njoj nije vaučer za putovanje.

Bansko je najveći ski centar na Balkanu sa 70 kilometara staze, prilagođen zahtevima porodica sa decom, mladih i iskusnih skijaša, a agencija "Duga travel" nudi široku lepezu hotela u ovom ski centru. "Duga travel" parovima preporučuje novootvoreni Boutique hotel Ores 5* (u blizini ski gondole), porodicama Mountain Paradise by the walnut trees 3*, a ljubiteljima komfora Regnum aparthotel&spa 5*. Oni, kojima je važna cena, mogu na "crni petak" da uplate hotel Orbilux 3*.


Ova agencija prodaje i autobuske karte do Banskog, Boroveca i Pamporova, kao i ski pasove.

(PR)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Možda

26.11.2019. 22:28

je nekome simpatičan crni petak, meni ne! Ne moramo kao idioti da ponavljamo svaku bljuvotinu sa zapada.

Jo pariz

29.11.2019. 01:18

CRNI petak kao sto mu samo ime kaze je ZLO zato ne treba da se kupuje NJIHOVA ROBA.