VREME JE ZA NAJZABAVNIJE LETOVANjE DO SADA: Adam Eve 5* - hotel u Beleku podređen odličnom provodu

V.N.

ponedeljak, 30. 09. 2019. u 08:00

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НАЈЗАБАВНИЈЕ ЛЕТОВАЊЕ ДО САДА: Adam Eve 5* - хотел у Белеку подређен одличном проводу

Foto promo

Turska je poznata po očaravajućim hotelima savršene usluge, ali postoji jedan koji je po svemu specifičan i koji nećete nikada zaboraviti ukoliko ga posetite, a to je hotel Adam Eve 5*
Danas ćemo posvetiti pažnju jednom od najprovokativnijih hotela, koji se nalazi u Turskoj, tačnije u Beleku. Turska je poznata po očaravajućim hotelima savršene usluge, ali postoji jedan koji je po svemu specifičan i koji nećete nikada zaboraviti ukoliko ga posetite, a to je hotel Adam Eve 5*. Namenjen osobama starijim od 16 godina, hotel stavlja akcenat na vrhunsku svakodnevnu zabavu i animaciju, podredivši sve mladima i dobrom provodu.


Sa uslugom na bazi ultra all inclusive, idealan je za parove, posebno one koji žele da provedu svoj medeni mesec na nezaboravan način, uz specijalan „Anglemoon“ koncept, ali je i odlična opcija ako ste odlučili da letujete sa prijateljima. U mnogim luksuznim hotelima gosti imaju ličnog asistenta, a u hotelu Adam Eve 5* imaju ličnog anđela, koji brine o gostima i ispunjava im sve želje. Kako spoljnim, tako i unutrašnjim dizajnom, ovaj hotel se izdvaja u odnosu na druge svojim mladalačkim i modernim doživljajem, sa uslugom koja je u svakom smislu vrhunska.


Što se tiče gastronomskih užitaka, ni tu kvalitet ne izostaje. Osim redovnih obroka u glavnom restoranu, brojnih snek barova i kafića, gostima je na raspolaganju čak sedam a la carte restorana, od kojih su posebno poznati restoran „Blind“, gde se večera u potpunom mraku i restoran „Eros“ u kom je romantična atmosfera i služe se jela koja su pravi afrodizijak. S obzirom da je ovaj restoran dizajniran za parove, u skladu sa tim možete večerati na crvenom krevetu.


Baš kao i ovi restorani, u hoteluje sve ostalo interesantno i koncipirano na drugačiji način. Umesto fasade, hotel je čitav prekriven zelenom, veštačkom travom, a hol je ukrašen sa čak 4.980.000 ogledala. Kada se na Belekspusti noć, prozori na hotelu obasjani su raznobojnom svetlošću, a tada počinju i noćni program i animacija sa poznatim imenima DJ muzičke scene.


Ni preko dana ne manjka zabave za mlade i sve one koji se tako osećaju. Pet otvorenih bazena, ogroman velnes i spa centar bogat sadržajima, i na kraju, ali nikako najmanje važno, 300m duga peščana plaža sa dokom. S druge strane, ako ni to nije dovoljno vašem avanturističkom duhu, hotel je na samo kilometar udaljenosti od centra Beleka, pa odmor možete iskoristiti i da se upoznate sa malim gradskim centrom, prošetate, obezbedite suvenire za drage prijatelje i dodatne uspomene sa letovanja.
Boravak u hotelu Adam Eve 5* ostaće vam zasigurno urezan u pamćenje i poželećete da ispričate prijateljima i porodici svoje utiske.

Zato požurite i obezbedite svoje mesto u hotelu putem onlinerezervacije na zvaničnom sajtu agencije “1 A Travel”, koja ima široku lepezu hotela ne samo u Turskoj, već i u Egiptu.Za sve informacije, na raspolaganju vam je kontakt centar – 011/655 78 00.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije