HOTEL UKLOPLjEN U PRELEPU PRIRODU KEMERA: Maxx Royal Kemer Resort 5*, postavlja visoke standarde za odmor

Novosti Online

23. 09. 2019. u 08:00

ХОТЕЛ УКЛОПЉЕН У ПРЕЛЕПУ ПРИРОДУ КЕМЕРА: Maxx Royal Kemer Resort 5*, поставља високе стандарде за одмор
Kemer je nesumnjivo jedno od najatraktivnijih letovališta u Antalijskoj regiji, a pored svog napretka i rasta, uspeo je da očuva svoje prirodne lepote i bogatstva, koja mu samo pomažu u privlačenju novih turista
Grad u Turskoj poznat kao važan turistički centar sa pregršt odličnih hotela, lepim plažama i modernom marinom jeste Kemer. Nesumnjivo jedno od najatraktivnijih letovališta u Antalijskoj regiji, i pored svog napretka i rasta, uspeo je da očuva svoje prirodne lepote i bogatstva, koja mu samo pomažu u privlačenju novih turista.

Hotel u Kemeru koji će vas fascinirati svojim raskošom je Maxx Royal Kemer Resort 5*. Arhitektura hotela je savršeno uklopljena u prelepu prirodu Kemera, a svaki njegov kutak impresionira. Hotel svojim gostima otvara vrata jedinstvenog sveta Maxx all inclusive koncepta, sa neograničenom uslugom, gostima na raspolaganju 24 sata dnevno. Na samo 6 kilometara od centra Kemera, nalazi se pravo elegantno iskustvo, za goste koji su u potrazi za letovanjem koje se pamti ceo život.

Kompleks na 160 000 m2 ne nudi ništa manje nego spoj komfora i prefinjenog dizajna. Inspirisan isključivo svojim gostima, Maxx Royal Kemer Resort 5*postavlja standarde za odmor na potpuno novi nivo.

Hotel ima svoju 400 metara dugačku peščano-šljunkovitu plažu sa dokovima i dva zaliva dužine od po 200 metara, idealnim za kupanje i sunčanje u prelepom ambijentu, među borovim šumama. Za decu je tu 30 metara dugačka plaža, akva park sa toboganima, mnogobrojni bazeni i zanimljivi sadržaju kako za decu, tako i za odrasle.

Maxx Royal Kemer Resort 5*pruža isključivo apartmanski smeštaj, među kojima najmanji ima 100m2, i svaki ima balkon, pogled na baštu ili more, kupatilo sa đakuzijem, a po stilu predstavljaju harmoniju prirode i luksuza.

U ovako opremljenim sobama, u svako doba ćete se osetiti privilegovano, uz uslugu koja premašuje svačija očekivanja. Jedinstvenu dobrodošlicu poželeće vam „Royal Family Suite“ sobe. Nalaze se u izdvojenim blokovima, i prostiru se na 185m2.

U svom sklopu imaju jednu dnevnu sobu, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, sobu za presvlačenje, terasu sa đakuzijem. Posebne kategorije su sobe „Maxx Lagua Suite“, koje imaju direktan ulaz u bazen sa terase, i veličine su između 150 i 250 m2.

Slobodno možemo reći da je Maxx Royal Kemer Resort 5*hotel bez mane. Sve u vezi sa ovim hotelskim kompleksom je izvanredno, pa će vaše letovanje u njemu biti besprekorno. Rezervišite svoj odmor iz snova na jednostavan način, na zvaničnom sajtu agencije „1 A Travel“, zahvaljujući opciji online rezervacije. Za sva pitanja se možete obratiti kontakt centru na broj 011/655 78 00.

(PR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije