Iako se polako pozdravljamo sa letom, u Turskoj topli dani nikako nisu prošli. Štaviše, prognoza od 32 stepena pod vedrim nebom u Antaliji zvuči idealno za kupanje i sunčanje!

Antalija, kao dvomilionski, živopisan grad, uvek je interesantna za kupovinu i obilaske kulturno-istorijskih lokaliteta, a i za posete restorana, kafića i za noćne izlaske.

Njen zanimljiv sadržaj je jedan od presudnih razloga zašto je toliko popularno letovalište, ali nikako ne bismo zanemarili ni činjenicu da obiluje širokim izborom hotela vrhunske usluge. Izdvojili bismo jedan od najtraženijih - Porto Bello Hotel 5*.

Nalazi se na sopstvenoj plaži, izdvojenom delu poznate gradske plaže Konjalti, a od centra gradske vreve Antalije, udaljen je oko 6 kilometara.

Taman toliko da se možete odmoriti od gužve i buke, ali ne predaleko, ukoliko se te iste buke i gužve uželite u toku letovanja. Sa osvrtom na odnos cene i kvaliteta usluge, hotel je odličan izbor i za porodični odmor, za parove bez dece, kao i za mlade. Ima svoju 150 metara dugu šljunkovitu plažu, na kojoj su suncobrani, ležaljke i dušeci besplatni za goste hotela.

Za gurmanske užitke, na raspolaganju su glavni restoran “Palm”, dva a la carte restorana (riblji “Mangal“ i italijanski “Alegria“), a za dalje uživanje i opuštanje tu su i tri bara („Lobby“, „Beach“ i „Sailors“), i naravno diskoteka, ako vas ponese raspoloženje i topla antalijska noć.

Hotel ima otvoren i zatvoren bazen, bazen sa toboganima, a za najmlađe mini klub (5 - 12 godina) i dečiji bazen. Porto Bello Hotel 5* ima dnevne i večernje animacije i muzički program, više vrsta sportskih terena i igrališta, saunu i tursko kupatilo.

Uz toliko sadržaja, svaki gost će pronaći svoj kutak sreće. Hotelska usluga je na bazi all inclusive koncepta - samoposluživanje. Možete izabrati među najrazličitijim jelima u glavnom restoranu, za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćnu užinu. Zaboravite na održavanje linije, jer tokom celog dana na raspolaganju su vam keks, sendviči, kafa, kolači, razne užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Zaista ćete u ovom hotelu uživati u svim segmentima svog odmora.
Ono što Porto Bello Hotel 5* čini još primamljivijim, jeste činjenica da pripada specijalnoj kategoriji „dvoje dece gratis“, pa u njemu deca do 13 godina borave potpuno besplatno. Za prijatan boravak porodica, tu su posebne porodične sobe, veličine 54m2, sa dve sobe odvojene vratima.

Ako preferirate all inclusive koncept za letovanje, a sve navedeno do sada vam se dopalo, sigurno ste na dobrom putu da pronađete svoj izbor za odmor. Samo zamislite sebe i svoje najdraže pokraj plaže, uz miris mora, i shvatićete da je vreme za fantastično putovanje.
Najlakši način da rezervišete letovanje sada je omogućen na sajtu dobro poznate turističke agencije „1 A Travel“. Onlajn rezervacija je idealan način da uštedite vreme, a ukoliko imate bilo kakvo pitanje, uvek se možete informisati pozivom kontakt centra na 011/655 78 00.

(PR)