LAST minit putovanja u septembru ne treba očekivati, jer prodaja paket-aranžmana za kraj sezone ide odlično i na prste mogu da se nabroje slobodna mesta.


PROČITAJTE JOŠ - Do 60% popusta na najbolje grčke hotele!

Jedno je sigurno - ko na vreme nije uplatio Španiju, ove godine se neće okupati na Majorci ili u okolini Barselone. I ne samo u Španiji, slobodnih mesta u avionima nema ni za Tursku i Egipat, jer su ove dve zemlje bile najtraženija odredišta ovog leta.

- Ne treba se nadati većim popustima za odmor u septembru, jer trenutno prodaja ide odlično - kaže Mirko Bauk iz "Odeon vorld travela". - Uveliko se prodaje septembar i u naredne dve nedelje ne treba očekivati niže cene. Tek kada vidimo šta je preostalo, možda će biti "last minita". Letnja sezona dobro ide, a uveliko pripremamo jesenje aranžmane, evropske gradove i daleke destinacije.

U "Odeonu" trenutno može da se nađe povoljan Skijatos, gde odmor sa polaskom 9. septembra i avionskim prevozom košta 285 evra. Reč je smeštaju u vili "Drosija". Za 299 evra može da se nađe sličan aranžman na Zakintosu, apartman i avionski prevoz.

I u "Robinzonu" kažu da se u septembru ne treba nadati brojnim popustima, jer je malo šta ostalo. Eventualno, moći će da se nađu grčka ostrva.

- Ipak, ukoliko ostanu prazna mesta agencije će spajati čarter- letove, pa ne treba očekivati značajnije popuste - kaže Ljubiša Nešovanović iz "Robinzona". - Za autobuske ture će sigurno do kraja septembra biti mesta, ali ta putovanja su svakako jeftina i tu popusti nisu toliko značajni.

U "Robinzonu" može da se nađe povoljan odmor na Krfu sa polaskom 12. septembra. Smeštaj je u apartmanu u Kasiopiju, prevoz je avionom, a aranžman košta 258 evra. Od autobuskih aranžmana povoljna je Sivota, gde 26. septembra može da se otputuje za 89 evra, a more će biti toplo do kraja oktobra.