HOTEL UŠUŠKAN MEĐU ZELENILOM ANTALIJE: Izvanredan izbor za vaš porodični odmor

Novosti Online

ponedeljak, 05. 08. 2019. u 08:00

ХОТЕЛ УШУШКАН МЕЂУ ЗЕЛЕНИЛОМ АНТАЛИЈЕ: Изванредан избор за ваш породични одмор

Foto promo

Mirisna borova šuma, ponosna, visoka, stabla palmi, pažljivo održavane i brižno uređene bašte sa egzotičnim vrstama
Među morem predivnih hotela u Antaliji, ističe se jedan, krojen za porodični odmor. Izdvaja se po neverovatnom zelenilu i beskrajnom izboru sadržaja, pa je veoma popularan i dobro poznat među turistima. U pitanju je IC Green Palace Hotel 5*, na oko 25km od centra Antalije, sačuvan od gradske vreve.


Izlazi na svoju, peščanu plažu i baš kao što bi se i po njegovom imenu dalo naslutiti, posebna čar IC Green Palace 5* je raskošno zelenilo u koje je ušuškan. Mirisna borova šuma, ponosna, visoka, stabla palmi, pažljivo održavane i brižno uređene bašte sa egzotičnim vrstama... Dodajte na to prekrasno plavu boju mediteranskog mora, simpatične drvene mostiće i brojne bazene nalik lagunama. Raj je tu, pred vama.


Hotel IC Green Palace 5* ima preko četiri stotine soba, različitih tipova - standardnih, porodičnih, pa i predsedničkih apartmana, kako bi izašao u susret potrebama najrazličitijih gostiju. Nema mesta za brigu ni kada je gastronomsko uživanje u pitanju, hotel pruža all Inclusive uslugu, a pored glavnog restorana, postoji čak još šest a la karte restorana sa najrazličitijim kuhinjama, od pikantne meksičke, preko tradicionalne turske, sve do restorana sa specijalitetima od ribe i morskih plodova.


Nekoliko barova i kafića na raspolaganju su za osveženje sa nogu, ili relaksaciju uz kapućino. Rashlađenje od vrelih antalijskih dana može se naći i na nekom od šest bazena hotela, sa najrazličitijim sadržajima, poput bazena sa animacijama ili toboganima. Naravno i na najmlađe se posebno mislilo, tako da hotelima dečiji bazen i klub za decu sa raznovrsnim animacijama i tematskim dnevnim i večernjim zabavama, pa će i njima boravak u hotelu ostati u prelepom sećanju.


Da vaš odmor bude potpun, da se maksimalno napune baterije, to je nešto na šta se u hotelu IC Green Palace 5* posebno obraća pažnja.
Kompleks poseduje autentični spa centar sa saunom, đakuzijem i turskim kupatilom, gde gosti mogu da se prepuste i maksimalno opuste, kako da bi nagradili svoje telo, tako i da odmore oči, razbistre glavu i saberu utiske. Ono što ovaj fitnes i spa centar posebno izdvaja su masaže, sa tradicionalnim istočnim stilovima, pa će se gosti posle tretmana osećati kao da su na dalekom Baliju, a ambijent hotela će taj osećaj posebno upotpuniti.
Hotel IC Green Palace 5* se nalazi u ponudi agencije „1 A Travel“, koja je specijalizovana za aranžmane u Turskoj. Zakoračite u svet putovanja posetom zvaničnog sajta agencije, gde možete napraviti i onlajnrezervaciju, a za sva pitanja se možete obratiti kontakt centru na 011/655 78 00.


(PR)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije