Danas ćemo vam predstaviti jedan od najtraženijih hotela u Hurgadi, iz bogate ponude agencije „1 A Travel“.. U centru nove šetačke zone Memša, nalazi se Continental Hurghada 5*. Izlazi na najlepšu plažu u Hurgadi, na kojoj ćete uživati u šarenom hladu, pod visokim, bujnim palmama i suncobranima od trske. Kako prilazite moru, postaće vam jasne sve očaravajuće priče koje ste slušali o Crvenom moru, u pamćenje će vam se urezati tirkizni raj pred vama, dok vam koža upija toplu energiju sunca.

Već na ulazu u hotel, u prijatnoj atmosferi lobija, uverićete se da je sve podređeno udobnosti i uživanju. Ležerni i nenametljivi luksuz, mir i tišina, sve što vam je potrebno ukoliko tragate za odmorom u pravom smislu, na kom ćete napuniti baterije za sve naredne izazove sa kojima se susrećete i na poslu i u privatnom životu. Hotel Continental Hurghada 5* je jedan od onih u kom je vrlo dobar odnos kvaliteta i cene, a u okviru all inclusive usluge, gosti imaju na raspolaganju brojne sadržaje, poput a la carte restorana, bazena i raznih animacija. Zaista puno ima razlog zbog kojih se gosti ovom hotelu rado vraćaju svake godine.

Shodno svemu navedenom verujemo da je hotel Continental Hurghada 5* pravi izbor za vaš odmor, ali ukoliko i dalje imate nekih nedoumica, u turističkoj agenciji 1 A Travel će vam pomoći oko izbora pravog hotela. Nemojte stati sa maštanjem i planiranjem kada izaberete hotel po svojoj meri. Vaš hotel će vam svakako pružiti odmor koji priželjkujete preko cele godine i zabavu koja se ne zaboravlja tek tako, ali odvažite se da upoznate i drugačiji Egipat.

Po dolasku na destinaciju, svakako ćete čuti za brojne mogućnosti za zabavu i avanturu, koje se otvaraju tokom vašeg boravka u Hurgadi. Snorkling i izlet na Rajsko ostrvo je nešto što oduzima dah, a poseta Kairu ili Luksoru je vredna svakog minuta vožnje, pa kad ste već u Egiptu, ne propustite da se upoznate i sa bogatom istorijom ove prelepe države. Ono što je takođe vredno spomena je nešto što je novina ove godine u agenciji „1 A Travel“, a to su dnevni letovi. Možete izabrati aranžmane na 7 ili 14 noćenja, izbor je na vama, a tu su i posebne pogodnosti za hotel Continental Hurghada 5* za polaske u julu, koje možete ispratiti na zvaničnom sajtu agencije.


Pored Egipta, u ponudi agencije „1 A Travel“ nalaze se i brojne druge opcije za odmor, a posebna pogodnost je mogućnost online rezervacije na samom sajtu, najlakši i najbrži način rezervacije vašeg odmora!

(PR)