TROMESEČNI KONKURS ZA BLOGERE: Putujte i zaradite!

A. M.

četvrtak, 11. 04. 2019. u 12:15

ТРОМЕСЕЧНИ КОНКУРС ЗА БЛОГЕРЕ: Путујте и зарадите!

Foto serbianadventures.com/sr

Ovaj jedinstveni konkurs omogućiće izabranom kandidatu da obiđe više od 200 turističkih destinacija

KONKURS za najlepši posao u Srbiji je otvoren i traje do 23. aprila u ponoć, a pobednik će dobiti priliku da tri meseca putuje po Srbiji, a za to dobija mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove! Njegova jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

Ovaj jedinstveni konkurs omogućiće izabranom kandidatu da obiđe više od 200 turističkih destinacija, da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji…

Pročitajte još - POSAO IZ SNOVA: Traže čoveka da putuje i isprobava hranu

- Najlepši posao u Srbiji traje od 25. maja do 25. avgusta - kaže Bojan Gavrilović iz organizacije Serbian Adventures. - Pokrenuli smo ovu akciju sa željom da promovišemo turističku ponudu Srbije. Uvereni smo da Srbija ima šta da ponudi domaćim i stranim turistima i da ta prilika nije dovoljno iskorišćena. Ovo je naš doprinos predstavljanju lepota Srbije.

Na konkurs za najlepši posao u Srbiji mogu da se prijave građani Srbije, koji vole putovanje i druženje i umeju da atraktivno i zanimljivo izveštavaju na svim društvenim mrežama. Prijava na konkurs moguća je isključivo na sajtu www.SerbianAdventures.com.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)