Veliki sajamski popusti na sve aranžmane u agenciji VIVA već od 11. februara

ponedeljak, 11. 02. 2019. u 11:00

Велики сајамски попусти на све аранжмане у агенцији VIVA већ од 11. фебруара
Pažnja, pažnja! Povodom 41. Međunarodnog Sajma turizma koji se održava od 21-24. februara, u turističkoj agenciji „Viva travel“ počinju veliki sajamski popusti već od 11. februara i trajaće do kraja Sajma turizma

Pažnja, pažnja! Povodom 41. Međunarodnog Sajma turizma koji se održava od 21-24. februara, u turističkoj agenciji „Viva travel“ počinju veliki sajamski popusti već od 11. februara i trajaće do kraja Sajma turizma.

Iskusni putnici dobro znaju da je ovo period kada pronalaze najbolje aranžmane po niskim cenama za pre svega, predstojeću letnju sezonu. Pojedini hoteli u Turskoj i Grčkoj imaju popuste i do 50 pa i 60 odsto, a uz to kvalitet i uslugu na visokom nivou. Osluškujući želje i potrebe putnika, agencija „Viva travel“ je uvela neke novine u svoju ponudu, pa se tako ove sezone mogu naći paket aranžmani sa autobuskim prevozom na 5, 10, 15 i 20 noćenja u poznatim grčkim letovalištima – Asprovalta, Stavros, Nea Vrasna, Halkidiki, Parga, Sivota, ostrva Tasos i Lefkada.

SAJAMSKI POPUST od 20% odnosi se na aranžmane autobuskog i sopstvenog prevoza u Grčkoj. Ukoliko ste ljubitelji grčkih ostrva kao što su Krf, Kefalonija,Krit, Skijatos i koristite avionski prevoz, sajamski popust za takve aranžmane je 10%. Saznajemo i to da je ove godine veća potražnja za letovalištima u Turskoj i Egiptu u odnosu na prošlu godinu. U skladu sa tim, agencija Viva travel je pripemila široku ponudu hotela kategorizacije do 5* u Antalijskoj i Egejskog regiji. Većina tih hotela za porodice daju dodatne pogodnosti kao što je GRATIS smeštaj za decu do 13 ili 14 godina.

Miami Beach Side Hotel 3* je samo jedan od hotela koji se izdvaja svojom all inclusive uslugom i više nego pristupačnom cenom od 286€ za polaske u junu, uz aktuelan sajamski popust. Nalazi se u Side regiji, udaljen 150m od plaže. Istoj regiji pripadaju i hoteli iz lanca Sural Hotel’s. Cena hotela kategorizacije 5 zvezdica se kreće i od 419€ sa uključenim aktuelnim sajamskim popustom za period od 11 dana / 10 noćenja. Svi turski hoteli pružaju pregršt zabavnog sadržaja za celu porodicu. Poznato je da je usluga, hrana, gostoprimstvo domaćina na zavidnom nivou.

Još niže cene se mogu naći za letovanje u Hurgadi i paket aranžman od 10 noćenja / all inclusive usluga. Za polaske u junu cena hotelskog smeštaja se kreće od 171€ po osobi, dok je za dvoje dece do 7 godina smeštaj besplatan.

Pre leta dolazi nam proleće i prolećni praznici poput Uskrsa i Prvog maja. U agenciji “Viva travel” su se pobrinuli i za takozvana city break putovanja. Takođe do 24.02. možete iskoristiti sajamske popuste od 10% na sve autobuske, avionske i kombinovane aranžmane. Svakako će vam značiti snižena cena ako želite da posetite dugoočekivani Lisabon i to baš za Praznik rada koji ima čak pet rezervisanih datuma polaska (27/28/29/30. april i 01. maj).

Čarter letom možete direktno u Rim po ceni od 359€ i provedete pet nezaboravnih prazničnih dana. Italija u proleće inspiriše svim čulima jer su svi njeni gradovi tada i najlepši. A za leto rezervišite ostrva Sardiniju ili Siciliju, prave dragulje Mediterana.

Leto je u agenciji “Viva travel” već stiglo, a na vama je da li ćete biti dovoljno mudri i brzi da uživate u njemu najbolje što možete.

Sve popuste i rezervacije možete ostvariti u poslovnicama agencije u Krunskoj 48 i Bulevaru Mihajla Pupina 10, YUBC – Beograd kao i u Novom Sadu – Železnička 13 (tele: 011/78 52 800 I 021/21 55 315). Ukoliko niste u mogućnosti da ih posetite, svoje putovanje možete uvek online rezervisati preko sajta www.vivatravel.rs

(PR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije