Beograd: Meriot spreman za otvaranje

I. P.

11. 09. 2015. u 22:42

Београд: Мериот спреман за отварање
Objekat američkog hotelskog lanca, u nekadašnjoj zgradi "Jugodrva", od subote prima prve goste

SKELE su pre nekoliko dana otkrile modernu fasadu prvog hotela lanca "Meriot" u Beogradu, a već sutra vrata nekadašnje zgrade "Jugodrva" otvaraju se za goste. U toku su finalni radovi na sređivanju enterijera i obuke osoblja, koje će opsluživati sobe, bar, restoran, fitnes centar i konferencijsku salu.

Trnovit put preko administracije i nabavljanje dozvola od 2011. tek je urodilo plodom prošle godine, kada je investitor "PSP Farman" u aprilu dobio zeleno svetlo za investiciju od 25 miliona evra. Za godinu i po dana urađena je potpuna rekonstrukcija građevine sazdane od ploča na čeličnim okvirama, predstavljajući poseban poduhvat za zidare.

Konačan rezulatat je 114 soba namenjenih kako poslovnim turistima, tako i onima koji žele da iz srca prestonice bolje upoznaju lepote grada.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Dejan

14.09.2015. 09:31

Mnogim ljudima je ova ruzna, ne uklapa se, bezvezna je fasada ali to je samo zato sto smo zatcani indijanci kojima je svaka novotarija strasna! Sigurno je bila bolja zgrada Jugodrva, onako odvratno braonkasta i staklena, sa nekim raspalim lokalima u prizemlju. Ajde da se zavrsi i muzej i sredi pozoriste, umesto da mlatimo praznu slamu. Ruku na srce, ovaj hotel je jako brzo zavrsen, uz minimalno ometanje saobracaja!

ljudmila

14.09.2015. 10:05

meni je odvratna, jeste da sam zatucana, ali mi je ipak odvratna, ko li ovo odobrava ovako?