Er Srbija povećava broj letova ka Jadranu

Tanjug

16. 04. 2014. u 09:42

Er Srbija je najavila povećanje letova ka Tivtu, Dubrovniku i Splitu tokom letnjeg reda letenja

BEOGRAD - Er Srbija je najavila povećanje letova ka Tivtu, Dubrovniku i Splitu tokom letnjeg reda letenja, kako bi omogućila bolje veze ka tim popularnim destinacijama na Jadranskoj obali.

Nacionalni avioprevoznik će od 27. maja do 15. septembra svakog dana imati letove za Tivat i to tri puta dnevno, saopšteno je danas iz Er Srbije.

Od 30. maja letovi za Dubrovnik će se obavljati šest puta nedeljno, dok će se za Split leteti pet puta nedeljno tokom letnjeg reda letenja.

Od 15. septembra letovi do tih destinacija obavljaće se prema redovnom redu letenja koji obuhvata tri leta nedeljno za Dubrovnik, četiri nedeljna leta za Split i 13 letova do Tivta svake nedelje.

Zbog velike potražnje linija za Tivat će biti unapređena tako što će na njoj saobraćati veći avioni tipa ebas A319 i erbas A320.

Na taj način na letovima ka Tivtu biće uvedena vrhunska usluga biznis klase Er Srbije.

U skladu sa novim bojama i modernim avionima, na svim rutama je usluga na letu, takođe, osvežena novim menijem uz mogućnost izbora, besplatnim pićem i unapređenom zabavom tokom leta, što omogućava dodatne opcije gostima koji lete Er Srbijom.

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Republike Srbije 26. oktobra 2013. godine.

Ova kompanija ima letove ka više od 31 destinacije u Evropi, Mediteranu i Bliskom Istoku direktno iz svoje matične vazdušne luke, međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, sa uslugama za prevoz putnika i tereta.

Takođe, nudi i dugolinijske letove za međunarodne destinacije u Aziji i Australiji preko kodšer partnera i kompanije Etihad Ervejz koja je vlasnik 49 odsto akcija Er Srbije.

Er Srbija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih aviona i pet turboelisnih aviona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Mic

16.04.2014. 11:31

Mislim da treba da se dogovore kada su poceli sa radom. Kada izbacuju rezultate onda govore o svojim ! rezultatima u 2011, 2012, 2013. godini. Onda im odgovara da su ista avio-kompanija. Pravnotehnicki Air Serbija je preimenovan Jat Airways i ne znam cemu to ispiranje mozga o novoj avio-kompaniji.

Шумадинац

17.04.2014. 01:37

Крф , Пелопонез, Халкидики, Крит...?То није атрактивно или!?

Mika

17.04.2014. 02:53

Odlicno! Obozavaju nas Srbe u Hrvatskoj i Moentenegru, tako da bi svi trebalo pod hitno da pohrle prema Dubrovniku, Splitu i Tivtu. Mi Srbi smo, ocigledno, veliki mazohisti.