U etno- restoranu „Vodenica“ traži se mesto više

D. M.

27. 07. 2013. u 08:10

У етно- ресторану „Воденица“ тражи се место више
Duboko u jastrebačkoj zabiti, u etno-restoranu "Vodenica" koje je pre šest godina otvorilo lečilište "Ribarska banja" - traži se mesto više

DUBOKO u jastrebačkoj zabiti, u etno-restoranu "Vodenica" koje je pre šest godina otvorilo lečilište "Ribarska banja" - traži se mesto više. Ovih vrelih dana, kako kažu u ovom jedinstvenom objektu, poseta je mimo svih očekivanja.

"Vodenica" se nalazi na Srndaljskoj reci, u pitomoj divljini najšumovitije planine, okružena stoletnim rastinjem u čijoj se hladovini i leti podrhtava. Gostima se, kažu ljubazni domaćini, nude jela i gurmanluci napravljeni na starinske načine.

- Nije čudno što se mnogobrjni gosti u "Vodenicu" zapute i iz udaljenih gradova, Sombora, Novog Sada, Beograda, Jagodine... - kažu u ovom jedinstvenom restoranu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Aco

28.07.2013. 08:44

.....okružena stoletnim rastinjem u čijoj se hladovini .... mastovit taj vas novinar,nema sta. Stoletno rastinje? Hladovina ispod rastinja? Od odraslog coveka, sa ambicijom da pise, ocekuje se da zna razliku izmedju rastinja i drveca. Koliko je rastinje od 100 godina?Te stvari se nauce jos kod uciteljice. Od novinara se ocekuje da bude uverljiv, zar ne? Ne morate da objavite ali pozdravite urednika.