Vrdnik: Termal leči i lepotom

S. Kostić

26. 07. 2013. u 07:29

Centar za rehabilitaciju u Vrdniku spremio bogat program za turiste

U VRDNIK se dolazi radi zdravlja, ali i odmora i lepote, pa ovde, u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju "Termal" važi deviza da "Termal" leči i lepotom. "Termal" danas ima pet bazena sa termomineralnom vodom, otvoreni olimpijski i dečji bazen, zatvorene bazene za rekreativce i decu i predstavlja idealno mesto za dobar i jeftin odmor i rekreaciju.

u banju. Tu je i rehabilitacioni centar, gde se uspešno oporavljaju bolesnici sa reumatskim i neurološkim obolenjima. "Termal" je opremljensavremenom opremom za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, sa lekarima i terapeutima.

Za ovo leto "Termal" je pripremio bogat program za turiste, na otvorenim i zatvorenim bazenima sa termalnom vodom. Pored kupanja gostima se nudi odmor u zelenilu, šetnje po Fruškoj gori, a za decu su obezbeđena igrališta.

Ovog leta i ugostiteljska ponuda je prilagođena ekonomskoj moći potencijalnih gostiju, gde je pripremljen paket sa porodičnim ručkovima i kupanjem. Mora se priznati da su "Termalovi" kuvari nenadmašni u spremanju hrane.

INFO

* Vrdnik je 74 km udaljen od Beograda

* U blizini je 16 fruškogorskih manastira

* Vrdnik je na 240 metara nadmorske visine

* Ručak za dve osobe i karte za bazen su 1.000 dinara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Калуђер

26.07.2013. 08:16

"Богат програм" - боравак у зеленилу, шетња и дечје игралиште? Заборавили сте "посматрање птица".

Nada

16.06.2015. 11:35

Nahvaliste Termal kao da je najbolja banja u Srbiji,a zaboraviste da slikate zgradu i da se pokaze kako izgleda.Dve su gradjevinske intervencije bile i potrosene velike pare,a osoblje,pre svih odgovorno lice,nista nisu naucili kako se upravlja i organizuje rad u ovakvoj ustanovi.Nehigijensku uslovi i nikakva organizacija na zatvorenom bazenu,tusevi pustaju vodu na kascicu,a zona dezinfekcije,prolaz do bazena /uzas,prljavo,voda ne protice,nema vesalica u kabinama i ne mogu se zakljucitati.