U Omladinskoj ulici u Vranju, odigrala se prava drama 2. januara, kada je policija po prijavi došla, jer je zabrinuti rođak javio iz Beograda da mu se tetka S. S. (75) koja živi sama u kući ne javlja danima.

Policija je došla do kuće i nakon razgovora sa komšijama shvatili su da niko nije video ženu danima. Kada su pokušali da uđu u kuću lavež desetak agresivnih pasa, koji se luo iz kuće, ih je sprečio u tome.
Kako su nam komšije rekle, tu je ranije bilo 20ak pasa.

U vranjskoj Policiji
"Novostima" je potvrđeno da su policajci u pomoć pozvali Vatrogasno spasilačku ekipu, kao i lekare Hitne pomoći jer su čuli glas starice iz kuće.

Pročitajte još - Užas u Novom Pazaru: Domaćin je čuo lavež pasa, istrčao je iz kuće, zatekao je strašan prizor u svom toru (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Svi su brzo izašli na teren. Ušli smo nekako u prizemni deo kuće i prizor koji smo zatekli sve nas je zabrinuo. Psi su agresivno lajali a starica je ležala pored kreveta u jako lošem zdravstvenom stanju – priča jedan od ljudi koji su učestvovali u ovoj neobičnoj akciji.

Na sreću brza reakcija policije, vatrogasaca i lekara Hitne pomoći, dovela je do toga da žena bude brzo medicinski zbrinuta i sada se oseća dobro.

Sa druge strane, zanimljivo je da je uprkos lošem zdravstvenom stanju, dok su je izvodili iz kuće insistirala da se psi ne puštaju na ulicu i da ih ona čuva u kući.

Kako saznajemo, kuća se nalazi u neposrednoj blizini jedne osnovne škole.

Policija je slučaj prijavila Osnovnom javnom tužilaštvu, koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela. Slučajem će se dalje baviti Komunalna inspekcija i zoo inspektori.