Božidar DUPLO platio alimentaciju: Ne može da dokaže nepravdu i pored POTPISA bivše supruge na priznanici

B. Grujić

02. 12. 2019. u 12:28

Божидар ДУПЛО платио алиментацију: Не може да докаже неправду и поред ПОТПИСА бивше супруге на признаници
Najpre dao supruzi pare na ruke, a kasnije mu se ista suma odbijala od plate

RADNIK zrenjaninske "Čistoće", Božidar Bačikin, iz naselja Mužlja, u Vinodolskoj ulici br. 5, godinama unazad pokušava da dokaže da je isti dug za alimentaciju petogodišnjem sinu dva puta isplatio. Najpre je dao novac bivšoj supruzi na ruke prethodno podižući kredit, a kasnije mu se, po nalogu Osnovnog suda u Zrenjaninu, ista suma, na ime duga, odbijala od plate, u kompaniji gde je 2017. godine bio zaposlen.

Pročitajte još: Ko ne plati alimentaciju, ostaje bez pasoša!

Božidaru nikako nije jasno zašto je sud odbacio nalaz, tj. mišljenje sudskog veštaka Dalibora Bubnjevića, koji je potvrdio da je dug za alimentaciju uredno u kešu isplatio bivšoj supruzi i da je ona svojeručno potpisala priznanicu da je novac primila, koju je kasnije na sudu to osporila. Kako stoji u nalazu sudskog veštaka, Bačikin je za period od 23. jula 2015. do 23. aprila 2017. godine supruzi isplatio 110.0000 dinara.

On tvrdi da je alimentaciju za koju je bio tužen, isplatio u celosti, nakon što je u Zberbanci uzeo kredit i isplatio 17. marta 2017, a onda krajem te iste godine, ponovo je na naplatu došla ista svota novca, koja mu se odbijala od zarade u kompaniji "Beohemija", gde je tada bio zaposlen.

- Molio sam prijem kod predsednika Osnovnog suda u Zrenjaninu, njegov zamenik, pogledao je spise i savetovao da tražim reviziju - kaže Bačikin, uz napomenu da je odmah otišao kod svog advokata i silno se razočarao kada mu je iz stručnog ugla, saopšteno da je revizija moguća samo 30 dana od podnošenja tužbe i da je za takav potez suviše kasno.

Božidara je supruga napustila još pre rođenja njihovog sina 2014, kada je prešla u kuću prvog komšije, starijeg čoveka s kojim je, kako tvrdi Božidar, bila u tajnoj vezi.

- Te iste godine se porodila i DNK analizom je dokazano da je Aleksa moj sin, a taj podatak kao da je dodatno razljutio suprugu, koja 2,5 godine nije dozvoljavala da vidim dete - vidno utučen nastavlja priču Božidar, koji se 26. februara 2015. godine zvanično razveo od majke svog deteta.

UZVRATIO TUŽBOM

Božidar, ljut na suprugu što mu dve i po godine nije dozvoljavala da vidi dete, podneo je krivičnu prijavu i kako kaže, ona je dobila uslovnu kaznu zatvora u trajanju od dva meseca, sa rokom provere od godinu dana. To je, tvrdi, prekršila kada je došla po svoje stvari, fizički je napala Božidara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije