NOVOSADSKA policija intervenisala je u utorak uveče u novosadskom naselju Detelinara zbog prujave nasilja u porodici. Muškarcu, koga je supruga prijavila za nasilje, a za koga nezvanično saznajemo da je policajac, odmah je izrečena hitna mera zabrane komunuikacije i prilaska oštećenoj i udaljen je iz stana.

O ovom slučaju je, kako saznajemo nezvanično, obavešteno nadležno tužilaštvo koje je reklo da tu nema elemenata krivičnog dela, kao i Centar za socijalni rad. Žena koja je prijavila supruga za nasilje, međutim, nije želela da ode iz stana i skloni se u Sigurnu žensku kuću što joj je ponuđeno, niti je htela da podnese prijavu protiv muža koga je prijavila za nasilje u porodici.


PROČITAJTE JOŠ: Uhapšeni maloletnici: U Dunavskom parku otrgli torbu Novosađanki

Prema nezvaničnim saznanjima, između supružnika je u utorak uveče oko 21 sat došlo do prepirke, a u tom trenutku u stanu je bilo i njihovo sedmogodišnje dete. U jednom trenutku, navodno, došlo je i do međusobnog guranja kada je ona krenula uzme telefon i da pozove policiju i njegovim kolegama prijavi supruga. Žena je, ipak, uspela da pozove policiju, koja je učinila sve po proceduri za takve slučajeve.

Ovaj bračni par, kako nezvanično saznajemo, poveo je brakorazvodnu parnicu.