MUŠKARAC star 37 godina, pokušao je u Novom Sadu prepodnevnim satima da se baci pod autobus. On je na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Novosadskog sajma, u utorak nešto pre 10 sati, iskočio pred gradski autobus koji saobraća na liniji broj 14. Videvši šta se dešava ispred njega, vozač je ipak uspeo da zakoči, a tom prilikom je povređena jedna putnica. Nepoznati muškarac, za koga se veruje da je imao suicidne namere, posle toga je odatle pobegao.


Prema rečima dr Ivane Ramović, portparolke Službe hitne pomoći, njihova medicinska ekipa je intervenisala na pomenutoj adresi, a pozvao ih je vozač autobusa.


- Žena starosti 76 godina, koja je bila putnica u autobusu je lakše povređena i prevezena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku – kazala je dr Ramović.


PROČITAJTE JOŠ: Samoubistvo u Beogradu: Čovek se upucao na Zvezdari

Isti muškarac je, kako saznajemo, nešto kasnije uočen na uglu Bulevara kralja Petra Prvog i Bulevara oslobođenja, ali zasada nema informacija da li je ponovo pokušao da skoči pod autobus. I tu je ponovo intervenisala Služba hitne pomoći, koja je po rečima dr Ramović, pregledala muškarca, koji nije imao nikakvih povreda, a zatim je kolima Hitne pomoći prevežen na Kliniku za psihijatriju.